Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiek forumowiczow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Ja jestem rocznik 84, czyli OPPC (Ostatnie Pokolenie Przed Czanobylem)...
Po nas już żadne pokolenie nie potrafi jako dziecko pić wody z kałuży, jeść dżdżownic, kaleczyć się i obijać jak tylko się da, a potem rany upierdolić w błocie tak żęby nie doszło do żadnego schorzenia. Roczniki 85 już tego nie potrafią...
Big Grin
Qrna jestem chyba wapniak - najlepszy rocznik 1974 8)
Ja jestem rocznik 39,nie inaczej.
Jałokim napisał(a):Ja jestem rocznik 84, czyli OPPC (Ostatnie Pokolenie Przed Czanobylem)...
Po nas już żadne pokolenie nie potrafi jako dziecko pić wody z kałuży, jeść dżdżownic, kaleczyć się i obijać jak tylko się da, a potem rany upierdolić w błocie tak żęby nie doszło do żadnego schorzenia. Roczniki 85 już tego nie potrafią...
Big Grin

Dokladnie Big Grin Rocznik 84' rulez 8)
Necro Desecrator napisał(a):Ja jestem rocznik 39,nie inaczej.
Bardzo dojżały Tongue Moglabym być Twoją prawnuczką Tongue

A co do wieku mam 18 wiosen już dawno,już nieuchronnie zbliża się 19 :? Jak ten czas leci Surprised
ja z 88' jestem 8)
Me too 8)
1990 = 15 latek na karku.

Edit - cholernie młody jestem.... Smile
19.
Czytając posty moje i Mortego z dział 'piękni panowie' można odnieść wrazenie, ze mamy coś około 10 Big Grin Big Grin Big Grin
statekx napisał(a):
Jałokim napisał(a):Ja jestem rocznik 84, czyli OPPC (Ostatnie Pokolenie Przed Czanobylem)...
Big Grin

Dokladnie Big Grin Rocznik 84' rulez 8)

Jw. 8) 8) 8)

BTW prawie same młodziaki tu siedzą, jak widzę w ankiecie (chociaż może część "awansowała"). Troszkę zdziwiony jestem.
Elvis napisał(a):BTW prawie same młodziaki tu siedzą, jak widzę w ankiecie (chociaż może część "awansowała"). Troszkę zdziwiony jestem.

ja w lipcu "awansowalem" o jedna kategorie wiekowa Smile
warsadal napisał(a):Czytając posty moje i Mortego z dział 'piękni panowie' można odnieść wrazenie, ze mamy coś około 10 Big Grin Big Grin Big Grin

Bo my jesteśmy młodzi duchem Big Grin Big Grin Big Grin
a ja żem jest z '88 i mam se 17 lat jeszcze Tongue i dobrze mi z tym Laughing
Rocznik 1985 wymiata! –genialne pokolenie wyżu demograficznego-będąc w hermetycznych inkubatorach na rok przed wybuchem- odcięci od całkowitej ciemności prosto z Czarnobyla... Big Grin Wink

Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20