Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiek forumowiczow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
..alez zes se dzien urodzin wybral Big Grin
a ja mam 14 jak narazie a 8czerwca stuknie mi 15 Big Grin
nowy napisał(a):a ja mam 14 jak narazie a 8czerwca stuknie mi 15 Big Grin

...mnie za 5 dni stuknie 16Big GrinBig Grin
a ja wam powiem ze rocznik 1987 jest najlepszy Smile
Emma napisał(a):a ja wam powiem ze rocznik 1987 jest najlepszy Smile

..kazdy jest dobry bo kazdy jest jedyny..niepowtarzalny w calej historii swiata Big Grin Big Grin
...dark soul..: ) napisał(a):..kazdy jest dobry bo kazdy jest jedyny..niepowtarzalny w calej historii swiata Big Grin Big Grin
masz rację... co nie zmienia faktu, że 1987 jest najlepszy Laughing
agnes napisał(a):
...dark soul..: ) napisał(a):..kazdy jest dobry bo kazdy jest jedyny..niepowtarzalny w calej historii swiata Big Grin Big Grin

..pojdzmy na kompromis ...kazdy jest najlepszy..bo jest jedyny.. Big Grin
agnes napisał(a):
no dokladnie Smile
...dark soul..: ) napisał(a):..pojdzmy na kompromis ...kazdy jest najlepszy..bo jest jedyny.. Big Grin
tak, ale to też nie zmienia pewnego faktu Big Grin

z resztą skończmy ten temat, lepiej pośpiewajmy razem piosenki z przedszkola Big Grin
agnes napisał(a):
...dark soul..: ) napisał(a):..pojdzmy na kompromis ...kazdy jest najlepszy..bo jest jedyny.. Big Grin
tak, ale to też nie zmienia pewnego faktu Big Grin

z resztą skończmy ten temat, lepiej pośpiewajmy razem piosenki z przedszkola Big Grin

..to ja proponuje "kolorowe kredki"... Big Grin Big Grin Big Grin
...dark soul..: ) napisał(a):..to ja proponuje "kolorowe kredki"... Big Grin Big Grin Big Grin
Obowiązkowo "Zając Poziomka" i piosenka o krasnoludkach. I jeszcze może jakiś przebój Kulfona i Moniki Big Grin
agnes napisał(a):
...dark soul..: ) napisał(a):..to ja proponuje "kolorowe kredki"... Big Grin Big Grin Big Grin
Obowiązkowo "Zając Poziomka" i piosenka o krasnoludkach. I jeszcze może jakiś przebój Kulfona i Moniki Big Grin

..no to ja wnosze o "Zielonego ogórka".. Big Grin Big Grin Big Grin
...dark soul..:) napisał(a):
agnes napisał(a):

popieram i jeszcze bursztyne bursztynek Smile
Emma napisał(a):
...dark soul..:) napisał(a):
agnes napisał(a):

popieram i jeszcze bursztyne bursztynek Smile

..nie ma sprawy dopisujemy do listy piosenek..normalnie urzadimy festaiwal piosenki przedszkolnej Laughing Laughing
Hehe zrobił sie totalny Off top ale w koncu taki totez jest dział Tongue Ja proponuje 'w trawie grzybki' bo to był mój dziecięcy bestseller =]]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20