Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiek forumowiczow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Aeroth napisał(a):kupa w paczce na walentynki? hmmmm kul.
W kształcie serca.... To sie nazywa "z głebi" siebie. Confusedhock:
taaa, słiiiit Rolleyes
kupa w paczce?? hahahahahahaah w ksztalcie serca???? haaaahahahahahahahahahahahahhahahahhahh dobre dobre naprawde ale wy macie pomysly!! macie nasrane we lbach(oczywiscie w pozytywnym znaczeniu)zupelnie tak jak ja ale na takie cos bym nie wpadl!! gratuluje pomyslu kupa w paczce o kuuuurwa hahaah

Arion

ekhem. TEMAT!
Nio Zgadzam Sie .. Temacik Wysmienity ... Moze Jkias Nowy topic Zrobie ...
Ja bym sie raczej niewypowiadała o swoim 'smarkatym' wieku Crying or Very Sad No ale jak juz wszystcy mamy mieć chwilę szczerości to mam 15 rocznikowo... Rolleyes
Ja tez do starszyszny nie należę...mam całe 16 lat Big Grin
ojejku, moze powiesicie sie w takim razie na klamce!!!
Krolik napisał(a):ojejku, moze powiesicie sie w takim razie na klamce!!!
Zdecydowanie muszą to zrobić. Nie ma innego wyjścia.
Ja już to pisałem, ale chyba trzeba to powtórzyć: drogie panie (gorzka i #Darkness#) nie marudzcie, że mało latek macie, bo ani się nie zorientujecie, jak zaczną się narzekania, że fajnie było mieć te 15 lat itd. Zobaczycie...
ja mam lat 20 i nie pamietam co robilem przez ostatnie 10 lol
Swięte słowa Tuomasss. Ja mam dopiero 18, a już zdarza mi sie mysleć, że chcę mieć znów te 15 czy 16 lat (choć to tak niedawno było Smile )
17 Rolleyes
a tak wogóle ciekawią mnie ludzie, którzy już w wieku ok.13-15 lat przerzucają się na cięższe muzykę i ubiór...hm ? poglądy ? problemy ?

Arion

zamiast myśleć ile lat chcielibyście mieć, zacznijcie cieszyć się tym, co macie i zastanowić się nad tym, co osiągnąć możecie, żeby następnych lat nie spędzić na tym samy, to jest moja rada ;P
W maju 16 Big Grin

Math napisał(a):a tak wogóle ciekawią mnie ludzie, którzy już w wieku ok.13-15 lat przerzucają się na cięższe muzykę i ubiór...hm ?

Mi sie np. ta muza podoba. Od urodzenia siedzialem w tym. Starsza slucha Led Zeppelin, Deep Purple, Iron Maiden itp. Ogolnie - czy to zle ze zaczynaja w takim wieku? Moze to nie bedzie trÓÓ przyklad ale Fenriz twierdzi ze ci ktorzy za mlodu beda sluchac DarkThrone pozniej beda lepiej obeznani w temacie Smile
Ogolnie - jesli zacznie taki sluchac w wieku 13 lat (czyli w wieku w ktorym ja sie za to wzielem na serio) i wytrzyma sluchajac 2 lata, to powinien zostac z tym do konca.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20