Aeroth napisał(a):kupa w paczce na walentynki? hmmmm kul.
W kształcie serca.... To sie nazywa "z głebi" siebie.

hock:
taaa, słiiiit

kupa w paczce?? hahahahahahaah w ksztalcie serca???? haaaahahahahahahahahahahahahhahahahhahh dobre dobre naprawde ale wy macie pomysly!! macie nasrane we lbach(oczywiscie w pozytywnym znaczeniu)zupelnie tak jak ja ale na takie cos bym nie wpadl!! gratuluje pomyslu kupa w paczce o kuuuurwa hahaah
Nio Zgadzam Sie .. Temacik Wysmienity ... Moze Jkias Nowy topic Zrobie ...
Ja bym sie raczej niewypowiadała o swoim 'smarkatym' wieku

No ale jak juz wszystcy mamy mieć chwilę szczerości to mam 15 rocznikowo...

Ja tez do starszyszny nie należę...mam całe 16 lat

ojejku, moze powiesicie sie w takim razie na klamce!!!
Krolik napisał(a):ojejku, moze powiesicie sie w takim razie na klamce!!!
Zdecydowanie muszą to zrobić. Nie ma innego wyjścia.
Ja już to pisałem, ale chyba trzeba to powtórzyć: drogie panie (gorzka i #Darkness#) nie marudzcie, że mało latek macie, bo ani się nie zorientujecie, jak zaczną się narzekania, że fajnie było mieć te 15 lat itd. Zobaczycie...
ja mam lat 20 i nie pamietam co robilem przez ostatnie 10 lol
Swięte słowa Tuomasss. Ja mam dopiero 18, a już zdarza mi sie mysleć, że chcę mieć znów te 15 czy 16 lat (choć to tak niedawno było

)
17
a tak wogóle ciekawią mnie ludzie, którzy już w wieku ok.13-15 lat przerzucają się na cięższe muzykę i ubiór...hm ? poglądy ? problemy ?
zamiast myśleć ile lat chcielibyście mieć, zacznijcie cieszyć się tym, co macie i zastanowić się nad tym, co osiągnąć możecie, żeby następnych lat nie spędzić na tym samy, to jest moja rada ;P
W maju 16
Math napisał(a):a tak wogóle ciekawią mnie ludzie, którzy już w wieku ok.13-15 lat przerzucają się na cięższe muzykę i ubiór...hm ?
Mi sie np. ta muza podoba. Od urodzenia siedzialem w tym. Starsza slucha Led Zeppelin, Deep Purple, Iron Maiden itp. Ogolnie - czy to zle ze zaczynaja w takim wieku? Moze to nie bedzie trÓÓ przyklad ale Fenriz twierdzi ze ci ktorzy za mlodu beda sluchac DarkThrone pozniej beda lepiej obeznani w temacie

Ogolnie - jesli zacznie taki sluchac w wieku 13 lat (czyli w wieku w ktorym ja sie za to wzielem na serio) i wytrzyma sluchajac 2 lata, to powinien zostac z tym do konca.