Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiek forumowiczow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
....ej ja tego nie znam Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Widać, że w tym przedszkolu to was tylko leżakowania uczyli Tongue Takich hitów nie znac.... boshe widzisz a nie grzmisz?? TongueTongue
"jesteśmy jagódki, czarneeee jagódki, żyjemy w lesie zielooonym..." 8)
gorzka, ja też nie znam Twojej piosenki, ale to nie mój okres przedszkolny, więc nie będę płakać
Rocznik 88,16 lat(z grudnia jestem).A co do piosenek:Fasolki-"Myjmy zęby" Big Grin
madpuchatek napisał(a):Rocznik 88,16 lat(z grudnia jestem).A co do piosenek:Fasolki-"Myjmy zęby" Big Grin

..e tam "Myjmy zeby"..."Fatazja"..jest lepsza Laughing Laughing
Mam oryginałe na kasecie piosenki Kulfona i Moniki.
The hanged man...normalnie zazdroszczę Big Grin Big Grin Big Grin Laughing
The_hanged_man napisał(a):Mam oryginałe na kasecie piosenki Kulfona i Moniki.
Ja też Big Grin
[śpiewa]: "Ogórek, ogórek, znalazłem go na plaży". hmm, chyba mie się dwa songi pomieszały Big Grin
Łoo, albo to: Miś Koralgol wielki cham, kupił wódę wychlał sam..." Dalej nie pamiętam...

To wszytsko daltego, że ja do przedszkola nie chodziłem, tylko do zerówki Crying or Very Sad Jestem uboższy o pewne dośwaidczenia typu leżakowanie i inne takie. Crying or Very Sad
Nie tylko Ty jesteś uboższy o te cenne doświadczenia... Sad
To jest nas już trójka Crying or Very Sad Laughing

A pamiętacie jakieś dobranocki z dawnych, dobrych czasów? Big Grin "A teraz, dzieci, pocałujcie misia w dupę"... (faceta za ten tekst do pierdla wsadzili... Laughing )
czwórka Wink
...ja nie chodziłam ani do przedszkola..ani do zerówki... i jakos nie płaczę Laughing
Nawet do zerówki nie chodziłaś?! Confusedhock: Big Grin
Ale jesteś boss, szacunek Big Grin Big Grin
Ja tam z dzieciństwa pamiętam tylko tyle, że byłem cholernym świętoszkiem... Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20