Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiek forumowiczow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
byłam tylko w zerowce ... i pamietam ze tata raz mnie odebral o 18 a wszystkie dzieci pojechaly sobie o 15 Sad [ale za to mi kupil kasete majki jezowskiej i zabral do wesolego maisteczka]ale on ogolnie roztargniony jak scielam wlosy z takich do pasa na takie krociutkie bardzo z 7cm to sie zorientowal po tygodniu .. zakrecony czlowiek
niemoge zagłosowaś w tej ankiecie
w tym roku 24 bedzie... ale nic straconego 8) 8) 8) as ever!! hehe
21 Tongue
PAKuŚ napisał(a):niemoge zagłosowaś w tej ankiecie
Jak juz pisalem w pierwszym poscie, ankieta trwala 14 dni. Jesli nie zrobilbym ograniczenia czasowego to wynik stawalby sie wraz z uplywem czasu coraz bardziej klamliwy. W koncu uzytkownicy forum przychodza i odchodza, a ci odchodzacy nie moga przeciez cofnac swojego glosu.
Za jakis czas (miesiac albo dwa) mozna bedzie zamknac te ankiete i stworzyc kolejna, jesli komus bedzie zalezalo na aktualnych danych.
21 leci :/
...
szalona siedemnastka Laughing
HiH 14:]
I jest.. średnio fajnieTongue
wspaniy wiek 18 lat!!!
moje 15 wiosenek, hieh, dziwne ze tyle przezylam :?
18 lat i prawo jazdy tuż tuż.........
Born to be wild!!
<---- mój motor hehe (musiałem sie pochwalić) Smile
16 wybije niedlugo Big Grin ale co tam ja sie w przeciwienstwie do innych nie zamartwiam bo zajebisty wiek dopiero sie zaczyna Big GrinBig Grin
kurde, nie zdązyłam klknąć :/
ale jakby co jestem w najpopularniejszym przedziale Big Grin
ja 15 ;P

apropo umiejetnosci czytania, ja mam znajomego ktory "nie czyta" w wakacje, raz poszlismy na spidermen'a do kina i co chwila sie mnie pytal o jakies banaly, w koncu wypalilem ze to wszystko tam pisze, a on na to ze ma wakacje i nie bedzie czytal Rolleyes Laughing Laughing Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20