01-02-2006, 03:26 PM
no ale powiedzmy (przypuszczam) ze w tejze knajpce nic nie ugległo zniszczeniu a jak juz to pojedyncze mało znaczące rzeczy
wiec te 80 zł kryło lokal zarło itd a nie straty materialne heh

Kanibal napisał(a):^dziękuje :}.... już planuje kupić sobie taki sam, tylko nikt nie chce mi wyjawić ceny zgubionego prezentu ;]...to zrozumiałe, ale ja musze go mieć
KelThuz napisał(a):Hmm ... :?Cytat:Chyba z 12, w tym 3 dziewczyny i reszta to wyrośnięci dość kolesie Very Happy Ale jakoś się pomieściliśmy.
znaczy sie jakos sie pomiescili w waszych przyciasnych szparach? 9/3 = 3 na szparę. Nieskromnie.
Dance Of Death napisał(a):Kanibal napisał(a):^dziękuje :}.... już planuje kupić sobie taki sam, tylko nikt nie chce mi wyjawić ceny zgubionego prezentu ;]...to zrozumiałe, ale ja musze go mieć
mysle ze jak sprytnie podejdziesz do tego dobrego człowieka który Ci go ofiarował to sie dowiesz i znjadziesz zródło z jakiego pierscionek ten trafił do Ciebie
Kanibal napisał(a):powedz "temu człowiekowi" że jak nie wyjawi ci ceny to zaatakujesz go tępym narzędziem po czym wykorzystasz go w tajemnych rytuałach ku czci Lemmiego ... to zawsze działaDance Of Death napisał(a):Kanibal napisał(a):^dziękuje :}.... już planuje kupić sobie taki sam, tylko nikt nie chce mi wyjawić ceny zgubionego prezentu ;]...to zrozumiałe, ale ja musze go mieć
mysle ze jak sprytnie podejdziesz do tego dobrego człowieka który Ci go ofiarował to sie dowiesz i znjadziesz zródło z jakiego pierscionek ten trafił do Ciebie
Staram się staram, ale wciąż ni jak nie moge informacji wyciągnąć, ale grunt to nie poddawać się![]()
Zakk_Wylde napisał(a):powedz "temu człowiekowi" że jak nie wyjawi ci ceny to zaatakujesz go tępym narzędziem po czym wykorzystasz go w tajemnych rytuałach ku czci Lemmiego ... to zawsze działa![]()
![]()
Amy napisał(a):na całe życieZakk_Wylde napisał(a):powedz "temu człowiekowi" że jak nie wyjawi ci ceny to zaatakujesz go tępym narzędziem po czym wykorzystasz go w tajemnych rytuałach ku czci Lemmiego ... to zawsze działa![]()
![]()
zapisać i zapamiętać
Zakk_Wylde napisał(a):Kanibal napisał(a):powedz "temu człowiekowi" że jak nie wyjawi ci ceny to zaatakujesz go tępym narzędziem po czym wykorzystasz go w tajemnych rytuałach ku czci Lemmiego ... to zawsze działaDance Of Death napisał(a):Kanibal napisał(a):^dziękuje :}.... już planuje kupić sobie taki sam, tylko nikt nie chce mi wyjawić ceny zgubionego prezentu ;]...to zrozumiałe, ale ja musze go mieć
Staram się staram, ale wciąż ni jak nie moge informacji wyciągnąć, ale grunt to nie poddawać się![]()
![]()
![]()
Dance Of Death napisał(a):jak mu o nim (tzn o Lemmym) powiesz to wezmie Cie za kogoś nienormalnego wiec odradzamchyba żartujesz ! odrazu odczuje szacunek i będzie chciał razem z tobą ruszyć w świat szerząc wiedze o Lemmym
Zakk_Wylde napisał(a):Dance Of Death napisał(a):jak mu o nim (tzn o Lemmym) powiesz to wezmie Cie za kogoś nienormalnego wiec odradzamchyba żartujesz ! odrazu odczuje szacunek i będzie chciał razem z tobą ruszyć w świat szerząc wiedze o Lemmym