Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Sylwester 05
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Blood napisał(a):No.. urzne sie sama w pokoju chyba :D W sumie... czemu nie... :wink:

Samemu pić, nie fajnie, ja w tamtym roku jak nigdzie nie poszedłem to przynajmniej z ojcem piłem ;)
Domówka u kumpla (jakieś 20 osób chyba się zjawi), powinno być super ; ). A później w nocy chyba czeka mnie 1,5 godzinny powrót do domu, będzie ciekawie ;D. Warunki pogodowe nie są zbyt zachęcające, ale dam radę ;D.
Impreza gdzieś pod Gdańskiem(Drzewina), jakieś 50-60 osób, nie wiem jak wróce, bo PKS'y nie będa jeździć Big Grin
^Ja tu nie widze problemu... wrócisz z buta Laughing
Rozpłakaną i roztrzęsioną znaleźli mnie znajomi i obiecali, że mnie wyciągną z domu. Confusedhock:

ale żegnaj, nocy gdzieś daleko w Polsce, nocy wymarzona. Confusedhock:
^Biedactwo Sad Wink
Myślę, że będę siedział w domu i wkurwiał sąsiadów muzyką na full volume Evil or Very Mad
Jakiś browarek też się pewnie znajdzie Rolleyes
z lubym w domku, becikowe kusi Big Grin
posiedzimy troszke u mnie a potem na miasto poogladac fajerwerki Smile
Ja mam propozycję ,zeby ci forumowicze ,którzy nigdzie sie na sylwka nie wybierają(jak ja na przyklad),weszli na forum,powiedzmy dwadziescia po północy,to sobie przepijemy szampana do monitorów Laughing
Na forum jest czat umowcie sieBig Grin
A ja się po tygodniu pogodziłem ze swoją kobietą, więc idziemy razem do znajomych Smile inaczej musiałbym sobie poszukać innego miejsca na sylwka, to atmosfera byłaby arcychujowa.
Rytualne chlanie na czesc Lemmego Laughing Laughing na domowce u kumpla plus dobra muza ;] Laughing i bedzie fajnie.
Axel napisał(a):Rytualne chlanie na czesc Lemmego Laughing Laughing
No i tak ma być, nie inaczej! Smile Tylko pamiętaj, że trzeba też wypić na cześć Cronosa, bo to również Bóg.
imprezka na ok 70osob, vodka i grass, tak jak lubie ;P
R_amze_S napisał(a):Ja mam propozycję ,zeby ci forumowicze ,którzy nigdzie sie na sylwka nie wybierają(jak ja na przyklad),weszli na forum,powiedzmy dwadziescia po północy,to sobie przepijemy szampana do monitorów Laughing
Dobry pomysł, na czat o 00.20? Angry
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10