Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Sylwester 05
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wszystki najlepszego w Nowym Roku . Ja takze sylwestra spedzam w domu z rodzinka , ale szampana z "Wami" mozna wypic Smile .
Pijmu ku chwale i czci Motorhead , Lemmy'ego i Johna Paul Jones'a ktory 3 Stycznie obchodzi 60 urodziny Smile
pozdrawiam
Dokladnie.Pijmy na chwałę Lemmyego. Pardon,BOSKIEGO LEMMYEGO
PS.ABSOLWENT ŻURAWINOWY rules Laughing
Ok,ja już nawet nie mówie ile wypiłam,bo takie ilości to już nieprzyzwoite są Laughing Tak czy inaczej,NIE MA celu lepszego niż Lemmy zacny.Powiadam Wam bracia i siostry,On jest z nas dumny Wink
No,ja jeszcze musze popracowac nad tym aby dziś zadowolić Boskiego L.Ale pracuje nad tym wytrwale Laughing
Pracuj bracie,ja ledwo wstać z fotela moge,ale nadal dopracowuje pewne szczegóły hehe.Kurcze,dawno się tak nie schlałam Wink
-Rene- napisał(a):Pracuj bracie,ja ledwo wstać z fotela moge,ale nadal dopracowuje pewne szczegóły hehe.Kurcze,dawno się tak nie schlałam Wink
Zatem juz w niedługim czasie dostąpisz zjednoczenia z Boską Istotą Lemmym.Mowiąc inaczej urwie ci sie film Laughing
Baaaaaaaaardzo możliwe.Swoją drogą taki zaszczyt to mocna rzecz.Cholerka,literki mi skaczą Wink Ale czego się nie robi by wiare szerzyć między niewiernymi..dobra,dziś wyjątjkowo mniejsza z interpunkcją i ortografią,CHWAŁA LEMMY'EMU!!!!!!!!
CHWAŁA ! LEMMY jestes wielki [Obrazek: notworthy.gif]
Hołd Ci o Panie!!Ku chwale Twojej pić trzeba nam!!Lemmy obyś żył wiecznie!!
-Rene- napisał(a):Hołd Ci o Panie!!Ku chwale Twojej pić trzeba nam!!Lemmy obyś żył wiecznie!!
Oj, zdaję sobie sprawę z tego jak wielki grzech popełniłam życząc mu marnych stu lat! Wybacz o Wielki!
Zaczyna mi szumieć w tym głupim łbie.Boski L. juz chyba jest ze mnie zadowolony...
Miej zatem nadzieje siostro,że Ci to wybaczy..tego Ci życze w nowym roku hehe
EDIT:mnie nie huczy..ja leże już Laughing
Lemmy nie jest drobiazgowy,nie czepia sie takich pierdół
I to najważniejsze Wink
Przywróciliście mi nadzieję, dziękuję wszystkim ziejącym dziką mocą, wigorem i energią o Najdoskonalszego!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10