Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wszystki najlepszego w Nowym Roku . Ja takze sylwestra spedzam w domu z rodzinka , ale szampana z "Wami" mozna wypic

.
Pijmu ku chwale i czci Motorhead , Lemmy'ego i Johna Paul Jones'a ktory 3 Stycznie obchodzi 60 urodziny

pozdrawiam
Dokladnie.Pijmy na chwałę Lemmyego. Pardon,BOSKIEGO LEMMYEGO
PS.ABSOLWENT ŻURAWINOWY rules

Ok,ja już nawet nie mówie ile wypiłam,bo takie ilości to już nieprzyzwoite są

Tak czy inaczej,NIE MA celu lepszego niż
Lemmy zacny.Powiadam Wam bracia i siostry,
On jest z nas dumny

No,ja jeszcze musze popracowac nad tym aby dziś zadowolić Boskiego L.Ale pracuje nad tym wytrwale

Pracuj bracie,ja ledwo wstać z fotela moge,ale nadal dopracowuje pewne szczegóły hehe.Kurcze,dawno się tak nie schlałam

-Rene- napisał(a):Pracuj bracie,ja ledwo wstać z fotela moge,ale nadal dopracowuje pewne szczegóły hehe.Kurcze,dawno się tak nie schlałam 
Zatem juz w niedługim czasie dostąpisz zjednoczenia z Boską Istotą Lemmym.Mowiąc inaczej urwie ci sie film

Baaaaaaaaardzo możliwe.Swoją drogą taki zaszczyt to mocna rzecz.Cholerka,literki mi skaczą

Ale czego się nie robi by wiare szerzyć między niewiernymi..dobra,dziś wyjątjkowo mniejsza z interpunkcją i ortografią,CHWAŁA LEMMY'EMU!!!!!!!!
CHWAŁA ! LEMMY jestes wielki
![[Obrazek: notworthy.gif]](http://www.bravo.gliwice.pl/forum/images/smiles/notworthy.gif)
Hołd Ci o Panie!!Ku chwale Twojej pić trzeba nam!!Lemmy obyś żył wiecznie!!
-Rene- napisał(a):Hołd Ci o Panie!!Ku chwale Twojej pić trzeba nam!!Lemmy obyś żył wiecznie!!
Oj, zdaję sobie sprawę z tego jak wielki grzech popełniłam życząc mu marnych
stu lat! Wybacz o Wielki!
Zaczyna mi szumieć w tym głupim łbie.Boski L. juz chyba jest ze mnie zadowolony...
Miej zatem nadzieje siostro,że Ci to wybaczy..tego Ci życze w nowym roku hehe
EDIT:mnie nie huczy..ja leże już

Lemmy nie jest drobiazgowy,nie czepia sie takich pierdół
I to najważniejsze

Przywróciliście mi nadzieję, dziękuję wszystkim ziejącym dziką mocą, wigorem i energią o Najdoskonalszego!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10