Ankieta: Kto gra najfajniej? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Metallica
32.61%
15
32.61%
Slayer
56.52%
26
56.52%
Anthrax
2.17%
1
2.17%
Megadeth
2.17%
1
2.17%
Testament
6.52%
3
6.52%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wielka Thrashowa Piątka

brakuje KREATOR SODOM INFERNAL MAJESTY SEPULTURA etc..

wiadomo że Slayer the best i kropka.
and now is forever...
Odpowiedz

fetus napisał(a):brakuje (...) INFERNAL MAJESTY

Zajebista kapela, ale żeby aż tak wysoko ją oceniać?
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Kropka? nie slyszalem o tej kapeli Surprised
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

zaprawdę powidam wam że 5 to za mało i nigdy nie lubiłem tej cyferki, jest najbardziej pedalską cyfrą - postuluję dyszkę ze SLAYER na czele.

1 SLAYER
2 KREATOR
3 PANTERA
4 SODOM
5 SEPULTURA
6 TESTAMENT
7 DESTRUCTION
8 GRIP INC.
9 INFERNAL MAJESTY
10 SADUS

inne pedalskie projekty typu Metallica i cioty z Megadeth odpadają. nie można ich bowiem wrzucić do jednego worka z wyminianą 10 tką bo grozi porzyganiem.
and now is forever...
Odpowiedz

statekx napisał(a):Kropka? nie slyszalem o tej kapeli Surprised
nic dziwnego
and now is forever...
Odpowiedz

Aleś zabawny. Rolleyes
Wink Wink Wink
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Elvis napisał(a):

Aleś zabawny. Rolleyes
Wink Wink Wink

Wiem Smile
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Cytat:inne pedalskie projekty typu Metallica i cioty z Megadeth odpadają. nie można ich bowiem wrzucić do jednego worka z wyminianą 10 tką bo grozi porzyganiem.

porzyganiem to grozi:
Slayer na DIM czy GHUA, dalej
Pantera (cała poza CFH, no ale ten album był skradziony),
Sepultura po Chaos

nowsze płyty Kreatora wcale nie zachwycają
więc Twja dziesiatka idzie się "gibać"
Odpowiedz

Tomek/Nevermore napisał(a):
Cytat:inne pedalskie projekty typu Metallica i cioty z Megadeth odpadają. nie można ich bowiem wrzucić do jednego worka z wyminianą 10 tką bo grozi porzyganiem.

porzyganiem to grozi:
Slayer na DIM czy GHUA, dalej
Pantera (cała poza CFH, no ale ten album był skradziony),
Sepultura po Chaos

nowsze płyty Kreatora wcale nie zachwycają
więc Twja dziesiatka idzie się "gibać"
mnie się wydaje ze CFH pantera nie jest najlepszym LP, skradziona komu? SLAYER ghua bardzo dobra płytak kopie w dupe tak jak DiM, kreator ostatnia produkcja mnie zadowala jest dobrze
and now is forever...
Odpowiedz

wie moze ktos cos na temat nowej plyty TestAmenT?? bo sie juz doczekac jakos kurwa nie moge
Odpowiedz

TestAmenT ma być podobno w połowie przyszłego roku. Dotąd nie było pewne, ale ostatnio w NY Chuck po koncercie ogłosił, że wrócą w przyszłym roku już z płytą nagraną w oryginalnym składzie. Mając w pamięci dotychczasowe obietnice i pech, jaki prześladował kapelę w ostatnich latach należy chyba patrzeć na to trochę z przymrużeniem oka, ale niewątpliwie coś się ruszyło i chłopaki (mimo zobowiązań w pracy czy innych zespołach) wreszcie zdecydowali, że biorą się do roboty. Wypada czekać..
Odpowiedz

High Priest napisał(a):TestAmenT ma być podobno w połowie przyszłego roku. Dotąd nie było pewne, ale ostatnio w NY Chuck po koncercie ogłosił, że wrócą w przyszłym roku już z płytą nagraną w oryginalnym składzie. Mając w pamięci dotychczasowe obietnice i pech, jaki prześladował kapelę w ostatnich latach należy chyba patrzeć na to trochę z przymrużeniem oka, ale niewątpliwie coś się ruszyło i chłopaki (mimo zobowiązań w pracy czy innych zespołach) wreszcie zdecydowali, że biorą się do roboty. Wypada czekać..

nie ma w sumie na co- podejrzewam ze sie do kaski nie moga dogadac, bo Eric i Chuck twierdza, ze material jest juz od dawna... tylko musza najlepsze kawalki wybrac... no ciekawe... mam nadzieje ze to bedzie godny nastepca The Gathering... bo First Strike nie zachwyca niestety mnie za bardzo
Odpowiedz

Cytat:nie ma w sumie na co- podejrzewam ze sie do kaski nie moga dogadac, bo Eric i Chuck twierdza, ze material jest juz od dawna... tylko musza najlepsze kawalki wybrac... no ciekawe... mam nadzieje ze to bedzie godny nastepca The Gathering... bo First Strike nie zachwyca niestety mnie za bardzo
materiał niby jest (chociaż w maju słyszałem, że podobno Chuck narzekał, że materiał nie jest tak dobry jak "The Gathering" i chciał, żeby został jeszcze dopracowany- ja myślę, że Eric dość mocno poeksperymentował i trochę zbyt melodyjną jak dla Chucka płytę napisał.. swoją drogą ja nie miałbym nic przeciwko jakimś eksperymentom), ale dla nowego starego składu i tak będą pisać od nowa- z udziałem Alexa, Grega i Louie'go. To co rzekomo było napisane, było dla składu z Bostaphem (a może Allenem czy Tempestą), Smyth'em (czy też Chlaściakiem) i SDG. Co do tego wiecznego zapowiadania ile to nie mają już napisane i kiedy to nie wchodzą do studia, to jest chyba trochę tak, że Eric bez przerwy coś zmienia (pod wpływem wymagaań Chucka i własnych nowych pomysłów), bo i tak okazji do nagrywania nie było wiele przez te zmiany w składzie ... a może część tego, co było przeznaczone dla Testamentu znajdzie się na Black Winds Of Destiny Dragonlorda?
Oczywiście nie wykluczam motywu z kasą, ale raczej wątpię, żeby to był problem- każdy dostaje po równo i z głowy. Raczej chodzi o problemy z grafikiem poszczególnych muzyków, a za chwilę pewnie pójdzie o wizje tej płyty. Cóż, dzieła rodzą się w bólach.
Na szczęście za chwilę wychodzi pierwsze oficjalne DVD, więc czekanie będzie jakoś umilone.. inna kwestia czy ktoś to u nas wyda.
Odpowiedz

Umnie numerem jeden jest Metallica, a potem Slayer i Megadeth.
Odpowiedz

High Priest napisał(a):
Cytat:nie ma w sumie na co- podejrzewam ze sie do kaski nie moga dogadac, bo Eric i Chuck twierdza, ze material jest juz od dawna... tylko musza najlepsze kawalki wybrac... no ciekawe... mam nadzieje ze to bedzie godny nastepca The Gathering... bo First Strike nie zachwyca niestety mnie za bardzo
materiał niby jest (chociaż w maju słyszałem, że podobno Chuck narzekał, że materiał nie jest tak dobry jak "The Gathering" i chciał, żeby został jeszcze dopracowany- ja myślę, że Eric dość mocno poeksperymentował i trochę zbyt melodyjną jak dla Chucka płytę napisał.. swoją drogą ja nie miałbym nic przeciwko jakimś eksperymentom), ale dla nowego starego składu i tak będą pisać od nowa- z udziałem Alexa, Grega i Louie'go. To co rzekomo było napisane, było dla składu z Bostaphem (a może Allenem czy Tempestą), Smyth'em (czy też Chlaściakiem) i SDG. Co do tego wiecznego zapowiadania ile to nie mają już napisane i kiedy to nie wchodzą do studia, to jest chyba trochę tak, że Eric bez przerwy coś zmienia (pod wpływem wymagaań Chucka i własnych nowych pomysłów), bo i tak okazji do nagrywania nie było wiele przez te zmiany w składzie ... a może część tego, co było przeznaczone dla Testamentu znajdzie się na Black Winds Of Destiny Dragonlorda?
Oczywiście nie wykluczam motywu z kasą, ale raczej wątpię, żeby to był problem- każdy dostaje po równo i z głowy. Raczej chodzi o problemy z grafikiem poszczególnych muzyków, a za chwilę pewnie pójdzie o wizje tej płyty. Cóż, dzieła rodzą się w bólach.
Na szczęście za chwilę wychodzi pierwsze oficjalne DVD, więc czekanie będzie jakoś umilone.. inna kwestia czy ktoś to u nas wyda.

co nie zmienia faktu, ze mogliby sie pospieszyc, bo mnie juz sciska od tego czekania, kurwa!! Angry
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości