Wielka Thrashowa Piątka -
Quostek - 07-15-2005
jaki zespół - i za co - lubicie najbardziej z wielkiej thrashowej piątki? Uznajmy, że stanowią ją zespoły: Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth i Testament. No więc?
-
Scully - 07-15-2005
mam takie dziwne przeczucie, ze już było, ale i tak brakuje mi Sodom czy choćby Kreatora...
-
ReTuRn - 07-15-2005
Oj, ale uznano, ze te 5, b tak apriori i głosujmy, ok?
Metallica z głupiego powodu- najbardziej lubie jej słuchać (oczywiście pierwsze 5 płyt) i nie wiem czemu, może rozbudowane kompozycje?
-
Quostek - 07-15-2005
Nie... To na podstawie wywodów dziennikarzy. To oni stwierdzili, że te pięć zespołów to wielka thrahowa piątka. Ja tu nie miałem nic do gadania
-
Scully - 07-15-2005
no to w takim razie Slayer, uzasadnienie: bo tak.
Hmmm, a Megadeth z kolei na inny nastrój idealne...
nie wiem, no nie wiem. Niech będzie Slayer.
Re: Wielka Thrashowa Piątka -
hegemon88 - 07-15-2005
Quostek napisał(a):Uznajmy, że stanowią ją zespoły: Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth i Testament.
Do dupy wsadz se takie zestawienie, w ktorym nie ma Exodus.
Quostek - 07-15-2005
hegemon88 napisał(a):Quostek napisał(a):Uznajmy, że stanowią ją zespoły: Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth i Testament.
Do dupy wsadz se takie zestawienie, w ktorym nie ma Exodus.
Mówiłem - to na podstawie dziennikarskich wywodów. Ja sam lubię Exodusa, ale co mam poradzić? Zrobiłem to na podstawie tego, co wymyślili dziennikarze, nie ja. Pozdrowienia
hegemon88 - 07-15-2005
Quostek napisał(a):Mówiłem - to na podstawie dziennikarskich wywodów. ... Zrobiłem to na podstawie tego, co wymyślili dziennikarze, nie ja.
Robienie tematu na podstawie tego co przyglupi i pozerscy pismacy napisali nie najlepiej swiadczy o twoim poziomie intelektualnym.
Quostek - 07-15-2005
hegemon88 napisał(a):Quostek napisał(a):Mówiłem - to na podstawie dziennikarskich wywodów. ... Zrobiłem to na podstawie tego, co wymyślili dziennikarze, nie ja.
Robienie tematu na podstawie tego co przyglupi i pozerscy pismacy napisali nie najlepiej swiadczy o twoim poziomie intelektualnym.
Test chciałem zrobić... Nie pasi ci, to tu nie wchodź, nie rozkazuję ci. Szkoda tylko, że nie pojąłeś istoty ankiety. Wielka szkoda.
-
ReTuRn - 07-15-2005
Nie kłóć się z hegemonem88, nawet, jak masz rację, a teraz nie masz.

Ale zroóbmy sobie głosowanie w takim razie z serrii 'które z tych 5 lubimy najbardziej' i chuj. Ew. wypieprzmy stąd Anthrax (bo tak), wsadźmy Exodus i ekstra.
-
Lech - 07-16-2005
Wsadzilibyscie jeszcze OverKill i byloby git
-
saty - 07-16-2005
brakuje jeszcze pestilence i wtedy bedzie git

ale stawiam na slayer
-
KubusPuchatek - 07-16-2005
oczywiscie Slayer , nie inaczej !
-
Dżemik - 07-16-2005
saty napisał(a):brakuje jeszcze pestilence i wtedy bedzie git 
Najpierw Pestilence musialby zaczac grac thrash..
-
MaFFej - 07-16-2005
Głupia ankieta... nie ma DEATH ANGEL !!! W takim razie wybieram Slayer'ka...