Forum Rockmetalshop
Wielka Thrashowa Piątka - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Wielka Thrashowa Piątka (/thread-wielka-thrashowa-pi%C4%85tka)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

Wielka Thrashowa Piątka - Quostek - 07-15-2005

jaki zespół - i za co - lubicie najbardziej z wielkiej thrashowej piątki? Uznajmy, że stanowią ją zespoły: Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth i Testament. No więc?

- Scully - 07-15-2005

mam takie dziwne przeczucie, ze już było, ale i tak brakuje mi Sodom czy choćby Kreatora... Wink

- ReTuRn - 07-15-2005

Oj, ale uznano, ze te 5, b tak apriori i głosujmy, ok?

Metallica z głupiego powodu- najbardziej lubie jej słuchać (oczywiście pierwsze 5 płyt) i nie wiem czemu, może rozbudowane kompozycje?

- Quostek - 07-15-2005

Nie... To na podstawie wywodów dziennikarzy. To oni stwierdzili, że te pięć zespołów to wielka thrahowa piątka. Ja tu nie miałem nic do gadania Big Grin

- Scully - 07-15-2005

no to w takim razie Slayer, uzasadnienie: bo tak.

Hmmm, a Megadeth z kolei na inny nastrój idealne...

nie wiem, no nie wiem. Niech będzie Slayer.

Re: Wielka Thrashowa Piątka - hegemon88 - 07-15-2005

Quostek napisał(a):Uznajmy, że stanowią ją zespoły: Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth i Testament.

Do dupy wsadz se takie zestawienie, w ktorym nie ma Exodus.

Re: Wielka Thrashowa Piątka - Quostek - 07-15-2005

hegemon88 napisał(a):
Quostek napisał(a):Uznajmy, że stanowią ją zespoły: Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth i Testament.

Do dupy wsadz se takie zestawienie, w ktorym nie ma Exodus.

Mówiłem - to na podstawie dziennikarskich wywodów. Ja sam lubię Exodusa, ale co mam poradzić? Zrobiłem to na podstawie tego, co wymyślili dziennikarze, nie ja. Pozdrowienia Big Grin

Re: Wielka Thrashowa Piątka - hegemon88 - 07-15-2005

Quostek napisał(a):Mówiłem - to na podstawie dziennikarskich wywodów. ... Zrobiłem to na podstawie tego, co wymyślili dziennikarze, nie ja.

Robienie tematu na podstawie tego co przyglupi i pozerscy pismacy napisali nie najlepiej swiadczy o twoim poziomie intelektualnym.

Re: Wielka Thrashowa Piątka - Quostek - 07-15-2005

hegemon88 napisał(a):
Quostek napisał(a):Mówiłem - to na podstawie dziennikarskich wywodów. ... Zrobiłem to na podstawie tego, co wymyślili dziennikarze, nie ja.

Robienie tematu na podstawie tego co przyglupi i pozerscy pismacy napisali nie najlepiej swiadczy o twoim poziomie intelektualnym.

Test chciałem zrobić... Nie pasi ci, to tu nie wchodź, nie rozkazuję ci. Szkoda tylko, że nie pojąłeś istoty ankiety. Wielka szkoda.

- ReTuRn - 07-15-2005

Nie kłóć się z hegemonem88, nawet, jak masz rację, a teraz nie masz. Big Grin Ale zroóbmy sobie głosowanie w takim razie z serrii 'które z tych 5 lubimy najbardziej' i chuj. Ew. wypieprzmy stąd Anthrax (bo tak), wsadźmy Exodus i ekstra.

- Lech - 07-16-2005

Wsadzilibyscie jeszcze OverKill i byloby git Tongue

- saty - 07-16-2005

brakuje jeszcze pestilence i wtedy bedzie git Laughing ale stawiam na slayer

- KubusPuchatek - 07-16-2005

oczywiscie Slayer , nie inaczej ! Laughing

- Dżemik - 07-16-2005

saty napisał(a):brakuje jeszcze pestilence i wtedy bedzie git Laughing

Najpierw Pestilence musialby zaczac grac thrash..

- MaFFej - 07-16-2005

Głupia ankieta... nie ma DEATH ANGEL !!! W takim razie wybieram Slayer'ka... Wink