01-05-2006, 03:53 PM
http://wiadomosci.onet.pl/1224255,11,item.html
taka wizja mi sie podoba
poza tym to chyba pierwszy dobry pomysł naszego nowego premiera
taka wizja mi sie podoba

We Are Defenders Of The Faith...
The Stig napisał(a):Co sądzicie o obcnej sytuacji w Polskim Parlamencie ? Jak oceniacie przyszłość Polski ? Czy Pojdziecie Na ewetualne przedterminowe/powtórzone wybory ?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Za SLD już w ogóle było do dupy, banda postkomustycznych buziobrajów!! Jak sobie przypomnę Leszka Skurwiela, który z uśmiechem od ucha do ucha oznajmił:The Stig napisał(a):Co sądzicie o obcnej sytuacji w Polskim Parlamencie ? Jak oceniacie przyszłość Polski ? Czy Pojdziecie Na ewetualne przedterminowe/powtórzone wybory ?
żenada, ich już w ogóle nie obchodzi ten kraj, banda kretynów. Napisze to jasno i wyraźnie: za SLD BYŁO LEPIEJ! Na ewentualne powtórzone wybory pójde, jak na każde.
Cytat:Rodacy, niestety musimy zacisnąć pasato mam ochotę rzucać krzesłami o ściany.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
buubi napisał(a):Tomash moja powyższa wypowiedź nie była bro Boże skierowana do Ciebie tylko do Stiga, ktory uważa że SLD to zbawcy RP. Dodam iż nie popieram PiSu, ani tym bardziej Samoobrony czy LPRu oraz tego co się teraz dzieje. Ale po prostu nigdy nie daruję komunistom zapóźnienia gospodarczego które zawdzięczamy ich pólwiekowym rzadom
buubi napisał(a):Nie będę się rozpisywał bo na niereformowalnych lewakow nie mam czasu i chęci bo i tak ich się nie da przekonać.a jednak sie rozpisałes
Cytat:Więc powiem: niepomnym na doświadczenia przeszłosci naszego krajuJakie doświadczenia?Konkretnie.
Cytat: oraz innych krajóww których zagościl kiedyś komunizm LEWAKOM MÓWIMY TUTAJ STANOWCZE NIE !!!Inne kraje mnie mało obchodzą,mowmy o Polsce.
Cytat:Protoplaści SLD czyli PZPR poprzez swoje półwieczne rzady sa głównymi winowajcami dzisiejszego stanu kraju i nie da się tego naprawić przez kilka latBuubi,zawsze Cię szanowałem jako usera rozsądnego i inteligentnego, w zasadzie nigdy nie pierdoliłes bez sensu...aż do tej chwili.Przepraszam,ale rządy komuchów trwały pól wieku,owszem,ale komuna padła 17 lat temu.Czyż nie?Tak więc to nie jest "kilka lat"tylko 1/3 tego czasu ,jaki rządziła w polsce PZPR.
Cytat:właszcza że rządzą często poskomuniści.A owszem,ale przemianowani na ultrakatolików
Cytat: Powtarzam: lewakom proponuję zapoznać się z historią CCCP, CHRLD, KRLD czy polpotowskiej Kampuczy a potem z tą wiedzą sami sobie strzelą w łeb, jeśli dotrze do nich ogrom zła poczynionego przez komunistów i ich ideologicznych spadkobierców działających pod parawanem mlodych twarzy typu Olejniczak(czyli SLD)...Gówno mnie obchodzi sowietski sojuz,chiny czy kambodża,mówmy o polsce.Było mi dane zyć jakiś czas w poprzednim ustroju i choć różowo nie było,to nie sposób porównywac sytuację w naszym kraju do tego co było w CCCP czy ChRL ,nie mowiąc juz o Kambodży.
Cytat:Ale po prostu nigdy nie daruję komunistom zapóźnienia gospodarczego które zawdzięczamy ich pólwiekowym rzadom
Cytat:Tylko zauważ ze za rządów SLD Polska sie dzwignęła, po tym co zostawił AWS. Bo jak AWS kończył rządy to była wyjebana dziura budżetowa. SLD z biegiem czasu ją łatał, do czasu w którym to dwie kaczki obięły panowanie.Rotfl.
Tomash napisał(a):Nie jestem bynajmniej żadnym lewakiem, tylko stwierdzam oczywisty fakt, że pod rządami tych wstrętnych komuchów ludzie nie byli o krok od wyjścia na ulice i rozpierdolenia sejmu w pizdu, a tak jest teraz, ponadto ludkowie z sld to jednak politycy(i nieważne jakimi są chvjami) i przynajmniej nie robili nam siary na całym świecie, tak jak to obecni kretyni robia. PiS i im podobni to banda bezprogramowych, bezideowych krętaczy w jeszcze gorszym wydaniu niż sld i sdpl, i tego się będe trzymał.Zauważ, że kaczory dopiero zaczęły rządy, i ta sytuacja, jaką w tej chwili mamy, to właśnie pozostałości po ekipie SLD. A jakoś te rządy nie powstrzymały Chamoobrony czy LPR przed robieniem wiochy w sejmie, tak samo jak zresztą teraz nie powstrzymuje ich PiSs. Co do rozpierdolenia sejmu - czy to nie za kadencji SLD zdarzały się kwiatki jak np. ten pod tytułem: "naćpany Janowski"?