11-18-2005, 08:21 PM
Czyż będzie lepszy komentarz do tych słów Jałokima niż ->

"All that's left to say is: Farewell"
Cytat:Ci, co są niezadowoleni z wyników ostatnich wyborów, pewnie widzieli, że obecne "elity" zostały wybrane przez lud, a najbardziej poparły ich regiony o najniższych współczynnikach wykształcenia- nie przesadzaj- na PiS głosowało 40% inteligencji- nie jest to wiekszosc ale o czyms to swiadczy- poza tym nie mozesz przekreślać Narodu który cię żywi i odnosić sie do nich z pogarda. i nie mowie tutaj o moherach.
wilk_fenriz napisał(a):nie przesadzaj- na PiS głosowało 40% inteligencjiA skąd masz takie dane?
Cytat:TA inteligencja to pewnie te wszystkie lewackie mendy by marksistowskich uczelaniach, czy inne dziwactwo, poza tm dane są zapewne z dupy. Ogólnie- chvjowy argument.- w sumie gówno mnie obchodzą polityczne preferencje forumowiczów- ale odpowiedz mi jak to jest ze osoba słuchająca RAC wspiera liberałów ? bo po twoim poscie zrozumiałem iz raczej przychylasz sie na strone zachodu. co wiecej mowisz o lewakach i komuchach a zapominasz ze to zachód hołduje zasadom "byt kształtuje swiadomosc" i ze "wszyscy sa równi". tak wiec wspierajac partie liberalna wspierasz tym promarksistowskim zasadom jednocześnie je potępiajac.
Cytat:Chyba je przeinterpretowałeś: bo pogardy zawarto w mym poście tyle, co trucizny w zapałce- a wiec w porządku
wilk_fenriz napisał(a):- w sumie gówno mnie obchodzą polityczne preferencje forumowiczów- ale odpowiedz mi jak to jest ze osoba słuchająca RAC wspiera liberałów ?
Cytat: bo po twoim poscie zrozumiałem iz raczej przychylasz sie na strone zachodu. co wiecej mowisz o lewakach i komuchach a zapominasz ze to zachód hołduje zasadom "byt kształtuje swiadomosc" i ze "wszyscy sa równi"
Cytat:. tak wiec wspierajac partie liberalna wspierasz tym promarksistowskim zasadom jednocześnie je potępiajac.
Cytat:a odróżniasz takie pojęcia jak konserwatywny-liberał/paleokonserwatysta/klasyczny liberał , amer. liberal, a lewicowy liberał (czyli pseudoliberał de facto)- pojęcie tradycjonalizmu oraz konserwatyzmu jest mi bardzo dobrze znane; jestem zwolennikiem tego typu rozwiązań. pytanie zadałem Returnowi tymczasem potraktowałeś to jakby były to moje osobiste poglądy.
Cytat:nie wiem o czym pierdolisz
Cytat:Teraz lewackie mendy żerują na dorobku XIX-wiecznych liberałów i kapitalistów, przeżerając go i siejąc jad rozkładu.właśnie o tym pierdole
Cytat:- pojęcie tradycjonalizmu oraz konserwatyzmu jest mi bardzo dobrze znane; jestem zwolennikiem tego typu rozwiązań. pytanie zadałem Returnowi tymczasem potraktowałeś to jakby były to moje osobiste poglądy.