03-04-2005, 08:04 AM
Pete_Doherty_89 napisał(a):może jeszcze JolienA co to? Na żadnej z czterech płyt tego utworu nie słyszałem.
Pete_Doherty_89 napisał(a):może jeszcze JolienA co to? Na żadnej z czterech płyt tego utworu nie słyszałem.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Balthor napisał(a):JOLENE jak jużnuta swietna... no i nie powiedziałbym, że country... raczej rockowa
nutka jak juz mowilem swietna...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Balthor napisał(a):JOLENE jak jużWięc chyba będę musiał gdzieś tego utworu poszukać, najlepiej samego dvd (jeśli rzeczywiście to na nim jest wykonanie). Tak jak i filmu "Kawa i papierosy" (to w luźnym tłumaczeniu, a pewnie mądrzy Polacy wymyślili jakiś inny tytuł), oglądał ktoś? Tam z tego, co wiem wystąpili Meg i Jack, a muzycznie też coś do filmu stworzyli.nuta swietna... no i nie powiedziałbym, że country... raczej rockowa
Kamael napisał(a):Tak jak i filmu "Kawa i papierosy" (to w luźnym tłumaczeniu, a pewnie mądrzy Polacy wymyślili jakiś inny tytuł), oglądał ktoś? Tam z tego, co wiem wystąpili Meg i Jack, a muzycznie też coś do filmu stworzyli.Film w polskiej wersji tez sie nazywa "Kawa i papierosy"...niestety nie mialam okazji obejrzec ale wiele na jego temat czytalam...ja bym akurat wolala obejrzec czesc w ktorej wystapili Iggy Pop i Tom Waits...
Cujo napisał(a):Fanką The White Stripes zaczęłam być, gdy po raz pierwszy usłyszałam piosenkę "Hotel Yorba"... No po prostu koffam to!!"Hotel Yorba" to świetny utwór, teledysk może zwykły, ale też mi się podoba.
Dzeyla napisał(a):http://muzyka.onet.pl/mr,1089509,wiadomosci.html
jakos nie chce mi sie wierzyc....
Kamael napisał(a):Balthor napisał(a):JOLENE jak jużWięc chyba będę musiał gdzieś tego utworu poszukać, najlepiej samego dvd (jeśli rzeczywiście to na nim jest wykonanie). Tak jak i filmu "Kawa i papierosy" (to w luźnym tłumaczeniu, a pewnie mądrzy Polacy wymyślili jakiś inny tytuł), oglądał ktoś? Tam z tego, co wiem wystąpili Meg i Jack, a muzycznie też coś do filmu stworzyli.nuta swietna... no i nie powiedziałbym, że country... raczej rockowa