• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sylwester 06/07

Z tego co widziałem był już temat o sylwestrze 04/05 a o tym co się zbliża nic nie ma.Więc co w ten czas robicie?
Odpowiedz

Ja planuje mówiąc prostolinijnie zapić morde i bawić się ze znajomymi do białego rana.
Prawdopodobnie w Krakowie ;]
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Wynajmujemy ze znajomymi domki w Myślenicach pod Krakowem, tak więc pewnie tam będę imprezował, choć wcale nie jest to w 100% pewne. Możliwe, że jeszcze pojawi się inna opcja.
Odpowiedz

Pewnikiem zakatuję sie ze przyjaciółmi na imprezie znajomego który został własnie radnym Wink
Odpowiedz

Wyjdzie na spontanie, co, gdzie z kim i jak.
Odpowiedz

Sylwester z Jedynką 8)
i szopka noworoczna po północy Big Grin
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

A ja qlturalnie z ekpią w lokalu w centrum miasta. Zachlamy mordki aż iskry polecą. Nie będzie trzeba petard kupować.
Odpowiedz

Przez cały rok miałem - i jeszczę będę miał - tyle imprez,że w sylwka sobie odpocznę.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

A ja się wciąz waham: kameralnie z przyjaciółmi, pełna kulturka, luba u boku, czy też pospolite chamstwo na dzialce kumpla, chlanie na zabój, zabijający kac z rana. Obie perspektywy wydają się kuszące.
Odpowiedz

Druga bezsprzecznie jest najatrakcyjniejszą opcją.
Odpowiedz

Siedze w domu,nic mi sie nie chce.
Odpowiedz

Fajnie poczytać jak przed sylwestrem każdy udaje wielkiego imprezowicza i wypisuje czego to on nie bedzie robił w sylwestra....
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Siedze w domu,nic mi sie nie chce.

Nie mówiłeś o tej, hmm trzeciej opcji Big Grin
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):Fajnie poczytać jak przed sylwestrem każdy udaje wielkiego imprezowicza i wypisuje czego to on nie bedzie robił w sylwestra....
chyba z lekka przesadzasz 99% ludzi bywa przynajmniej raz w tygodniu na jakiejs wiekszej czy mniejszej imprezie.
co do tematu to zdaje sie, ze nadal namyslow Laughing a jak nie to i tak bedzie zajebiscie bo mam fajna ekipe Smile
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Siedze w domu,nic mi sie nie chce.

Słuszna opcja,wejdziemy po północy na RMS i narobimy troche zamieszania Angry
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz