• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Przyklejki...

^Nie inaczej!^ Tongue
Odpowiedz

ROTFL
Odpowiedz

Nivo napisał(a):
-lilith- napisał(a):14. Tyle co ja, to z mojej klasy w końcu ;]

Zeby mnie kastrowali na żywca to nie powiedziałbym że ty masz 14 lat (na podsatwie zdjęć of kozz)

!!! Rolleyes
ja tez w zyciu bym nie powiedziala, ze masz 14 lat. Big Grin Myslalam, ze jestes starsza odemnie, a to ja o rok starsza jestem Big Grin
Odpowiedz

ROTFL

Jeszcze raz sobie topic przeczytałem i...znowu gleba.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

a tak na temat... mamy w klasie taka jedna co nie trzyma sie z nimim tylko blaka sie tak od grupki do grupki... szczerze mowiac to czasem mi jej zal jest, bo rzeczywiscie nikt za nia nie przepada. Ona jest spokojna, cichutka i dobrze sie uczy... Nikt nic nie mowi, ale jak tylko odejdzie to sie zaczyna 'Boze, jak ona mnie wkurza' i tym podobne... hmmm... Ale porownujac do Twojej sytuacji to tamta jest nachalana i wogole, wiec ja bym walnela prosto z mostu Big Grin
Odpowiedz

znajdzcie jej jakiegos durnego faceta to sie do niego przylepi moze

albo zaproscie do siebie, pusccie np. Cock And Ball Torture na pelen gaz i uderzcie w pogo z nią - jak przeżyje, to znaczy że musicie ją zaakceptowac gdyż widocznie ma więcej szatana niż wy.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

ja tez mam taka sytuacje ... ale nie dosc ze sie doczepiła to nadodatek ubiera sie tak jak ja ..... Mad Mad Mad Mad
Odpowiedz

^ to jest wersja hardkor Tongue Z takimi odrazu na cmentarz i złożyć do grobu Tongue
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Ja w sumie nie spotkałam się z taką świruską ale mam w klasie taką dziewczynę która łazi z grupy do grupy. Jest jak chorągiewka. Gdzie lepiej tam idzie.....szkoda mi jej..... :? z zarazem nie lubię..... Mad
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):ja tez mam taka sytuacje ... ale nie dosc ze sie doczepiła to nadodatek ubiera sie tak jak ja ..... Mad Mad Mad Mad

Kiedyś w CDA była podana metoda, jak doprowadzić szefa do szału. Nalezy ubierać się dokładnie tak jak on. Efekt jest większy, gdy szef jest innej płci niż my. Laughing
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):ja tez mam taka sytuacje ... ale nie dosc ze sie doczepiła to nadodatek ubiera sie tak jak ja ..... Mad Mad Mad Mad
tu juz trza byc porzadnie pierdzielnietym :?
Odpowiedz

wśtyd siem psyznać, ale ja siem tesh psycepiam, zauwazylam. Ostatnio zobacylam w skole taka cudnie ubrana dziewcyne... true, tez bym taka schiala byc. I taka mine miala grozna, zacieta. I miala naszywke muzyka przeciwko rasizmowi i w ogole jazzy miala trampki... i kosulkę z curtem kobainem... normalnie kupilam sobie taka sama... myslcie, ze siem na mnie obrazi? Question
Odpowiedz

Ja to bym Cię zabiła Big Grin Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Scully napisał(a):wśtyd siem psyznać, ale ja siem tesh psycepiam, zauwazylam. Ostatnio zobacylam w skole taka cudnie ubrana dziewcyne... true, tez bym taka schiala byc. I taka mine miala grozna, zacieta. I miala naszywke muzyka przeciwko rasizmowi i w ogole jazzy miala trampki... i kosulkę z curtem kobainem... normalnie kupilam sobie taka sama... myslcie, ze siem na mnie obrazi? Question

sondzem rze nie
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości