- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Polska scena BM i DM jest, lekko mówiąc, chujowa. Może i jest parę zespołów zasługujących na uwagę (Kriegmaschine, Besatt, Szron, Infernal War), ale reszta albo już gra dla kasy albo gra ścierwo.
ARMAGEDDON DEATH SQUAD
SML
Unregistered
Arma nie można sie z Tobą zgodzić... Mamy chwalić to co przychodzi z Norwegii i innych krajów lepiej rozwinatych niż nasze... a rodzimą produkcje uznawać za sceierwo, bo jest tworzona przez nas? Polska scena Black/Death może i nie jest zbyt rozwinieta. Moze i działalność podziemi nie jest szeroka, ale przynajmniej trafiają tam ludzie którzy wiedzą czego chcą... A nie jacyś pojebańcy chcacy kasy.... Ostatnio byłem na festiwalu... niby nie miało byc kapel death/black to jednak pojawiło sie kilka, i byłem bardzo zadowolony. Przeważnie grali trash/death (jak sami mówili) ale byłyt też zespoły grajace tylko death... szkoda, ze nikt kto gra Black Metal sie nie pojawił... cóż szkoda, ale i tak byłem bardzo zadowolony, ze w moim regionie mogłem usłyszeć troche Deathu - nie musiałem jechać do Opola, albo jeszcze dalej... przynajmniej coś regionalnego.. co nie było złe...(ale to moja opinia).
- Liczba postów:
- 7
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Blitzer napisał(a):No właśnie! Behemoth!!! Nieźle nap****alają 
Bez obrazy dla fanow Behemoth-to jest kur*a black metal? Nergal zrobil z siebie maszynke do pieniedzy. Scierwo i maxymalnie beznadziejne. Wielkie "gwiazdy", ktorych kazdy riff przypomina inna kapele. Żałosny jest Nergal i "jego" muzyka . Dumny paw napedzany kasą.Dramat Sofoklesa to nic w porownaniu z tym gownem. Dziwi mnie, ze jeszcze ktos patrzy na ta muzyke przychylnie. Okrutnie beznadziejne. Wielcy "tru" zrobili sie "kto mnie qpi dam mu dupy". Fuck zalosne, tak jak ich muzyka
We are going to hell for this.666
- Liczba postów:
- 23
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Jesli chodzi o polski bleck to wiele zespolow nieznam. Ale jest taki jeden zespol z polski, ktory wedlug mnie prezentuje swiatowy poziom. Mianowicie jest to zespol DAEMONICIUM. Oni sa poprostu zaj...sci. Maja niepowtarzalny klimat, stworzony bardzo orginalnymi klawiszami i super solowkami na gitarze. Warto go posluchac a odrazu sie zakochacie w ich muzie.
Bezchmurne niebo strzaskały pioruny pełne złowrogiej mocy,wkrótce świat cały odczuje przerażającą potęge nocy...
- Liczba postów:
- 7
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Demon napisał(a):Jesli chodzi o polski bleck to wiele zespolow nieznam. Ale jest taki jeden zespol z polski, ktory wedlug mnie prezentuje swiatowy poziom. Mianowicie jest to zespol DAEMONICIUM. Oni sa poprostu zaj...sci. Maja niepowtarzalny klimat, stworzony bardzo orginalnymi klawiszami i super solowkami na gitarze. Warto go posluchac a odrazu sie zakochacie w ich muzie.
CaLkiem mozliwe. Nie sLyszaLem. Jedyna polska kapela, która robi(ła) cokolwiek to Profanum. Pzdr.
We are going to hell for this.666
- Liczba postów:
- 23
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
To wez sobie Asmon wskocz na stronke
www.daemonicium.com i luknij na nich. Sa tez w download kawalki ich utworow z nowej plyty "Through Time And Death"
ave
Bezchmurne niebo strzaskały pioruny pełne złowrogiej mocy,wkrótce świat cały odczuje przerażającą potęge nocy...
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
BM i DM w Polsce jest nienajgorszy choć są podziemne kapele które nie zostały jeszcze odkryte w kraju, ale mają juz swoją żesze fanów. Wydaje mi się że nie jest źle z naszym BM i DM
"Show me the shadow where true meaning lies so much more is made in empty eyes "