• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polska scena Black i Death

Cytat:o kuuułłłwa, toz to jest to PISMO, o ktorym tak dyskretnie mowia w p o d z i e m i u

Co ci znowu nie pasuje homi?
Odpowiedz

p o d z i e m i a n i n napisał(a):Hrr brgh beeek graaa prrrt
?
Odpowiedz

Polecam wszyskim zespół Archeon może dopiero sie rozwija ale myślę że coś z tego bedzie.Grają coś pokroju COB czyli melodyjny death metal. Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=FGgyPoCfTKE

A co do Polskiej sceny to jest naprawde rewelacyjna 8)
Odpowiedz

Hmmm,rodacy, wydaje mi sie ze nie doceniamy naszej polskiej sceny muzycznej, bynajmniej czesc z nas nie zdaje sobie sprawy z populanosci naszych zespolow za granica...
Malo znam polakow-fanow Vadera czy Behemotha, o Vesanii to nawet nie wspomne. A znam ludzi z Anglii, ktorzy daliby sie pokroic za to, zeby moc powiedziec:tak, ten zespol jest z mojego kraju. Wezmy pod uwage chociazby fakt, ze japonczycy zastrzegli sobie premiery plyt Vadera na miesiac wczesniej niz przypada premiera swiatowa.
Odernit, dum metuant.
Odpowiedz

the Beast napisał(a):Wezmy pod uwage chociazby fakt, ze japonczycy zastrzegli sobie premiery plyt Vadera na miesiac wczesniej niz przypada premiera swiatowa.
No to z piratami pojechali jak z psem.
Odpowiedz

Troszkę to przykre, że na całym świecie szanują nasze kapele typu Vader czy Behemoth, a chyba tylko u nas zarzucają im brak rozwoju (w przypadku pierwszej) i komercję (chórki na Apostasie) czy wciąż rozpamiętują tą załosną teorię o zdradzie black metalu w Behemoth.
http://myspace.com/khronosband

Profil mojej kapelki.
Odpowiedz

zdradzili blek metal? o korwa, to niewybaczalne
Odpowiedz

wiecie, zajebistym przykladem jak juz gdzies kiedys pisalem jst rodzimy decapitated zapraszany jako jedna ze srendiego formatu gwiazd na metalcampy i inne, a unas jak juz ktos nawet zna to przewaznie psioczy...a slyszal ktos mgła - mdlosci? zajebioste demko, kazdy kawalek jest wyjebanych klimatycznym i mizantropijnym blackowym kosmosem<lol wybaczcie za abstrakcyjne okreslenie ;P>
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Hallvard napisał(a):mgła - mdlosci
a ja słyszałem. nazwa "mdłości" początkowo rozśmieszyła, ale to fajna rzecz jest, fajny ma klimat. moge raz na jakiś czas posłuchać, bo takiego Behemotha to bym chyba nie mogł Wink
Odpowiedz

pewnie, ze fajne, poza tym koles ma swietny imho wokal
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Hallvard napisał(a):mizantropijnym blackowym kosmosem
brzmi jak kolejny wypasiony tytuł wesołego DB.
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Ty sie tu mojego zioma od browara nie czepiaj ;P
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

To najeżdżanie na Nergala i spółkę. Powoli zaczyna mnie wkurzać. Zazdrość - bo komuś się udało, a im nie. A chórki na The Apostasy są idealnie wyważone. Przecież już trve blackowe "Anthems..." Emperora było bardziej symfoniczne i nikt jakoś problemów nie widział.

Poza tym: kojarzy ktoś Enter Chaos?
Odpowiedz

Jedaz napisał(a):To najeżdżanie na Nergala i spółkę. Powoli zaczyna mnie wkurzać. Zazdrość
HAHAHAHA

Cytat:Poza tym: kojarzy ktoś Enter Chaos?
HAHAHAHA
Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Jedaz - nie przejmuj się nią.Ona ma 13 lat i jest pozerem.
Odpowiedz