• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polska scena Black i Death

Jak każdy szanujący się prawdziwy Slowianin uważam, że takowa w Naszym pięknym Kraju stoi na najwyższym światowym poziomie. Na chwilę obecną jest najlepsza na świecie VADER, VESANIA, Lost Soul Devilyn, DIES IRAE chyba nic ie muszę dodawać co Wy o tym sądzicie
??????????????????????????????????????????????????? SILA SŁOWIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz

Vesania faktycznie rozpierdala, a reszta ssie... jak dla mnie.

Patriotą nie jestem, żeby było jasne.
Life is a mandatory sacrifice,
For the eternal dream of paradise.

Limbonic Art - Funeral Of Death
Odpowiedz

ja też nie jeste patriotą tylko NACJONALISTĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Siła Słowian!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz

To wstydź się, pewnie sarmatów masz w rodzinie Wink
Life is a mandatory sacrifice,
For the eternal dream of paradise.

Limbonic Art - Funeral Of Death
Odpowiedz

Jeszcze DECAPITATED !!!!!!! Angry
Odpowiedz

Black radzi sobie świetnie, kapelki pokroju Kriegsmaschine i Black Altar są tego dowodem. Co do deathu to oczywiście wielki vader trzyma klasę, paza tym napewno dies irae i trauma.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Zgadzam sie z Krolikiem...
chrześcijaństwo jest złym nawykiem, jak obgryzanie paznokci
VADER RULEZ !
Odpowiedz

Rzeczywiscie.. Polska scena (zaraz po Szweckiej) rzadzi!

Tylko nikt nie wymienil Lux Occulty, Redemptora, Thy Disease i Calvarii (czemuz nie wydali plyty? Ah.. czemuz?)
Odpowiedz

W sumie Polska scena Death Metalowa zadziSmile(zart) chociaz i tak lubie duzo polskich zespolow death metalowych moze i najbardziej ale powiem wam ze duzo swietnych kapel death metalowych jest z Florydy np Morbidzi Vital Remains itdSmile
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Rzeczywiscie.. Polska scena (zaraz po Szweckiej) rzadzi!

Tylko nikt nie wymienil Lux Occulty, Redemptora, Thy Disease i Calvarii (czemuz nie wydali plyty? Ah.. czemuz?)

Ekhm wymieniac Redemptora obok tak znanych kapel jak Thy Disease to lekkie przegiecie, powiedz mi co takiego osiagnal Redemptor ze wstawiles go do tej listy ?
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

A musza miec jakies osiagniecia? W koncu to topic o undergroundzie..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Undergroundzie? To dlaczego pozostali wymieniali najwieksze gwiazdy polskiej sceny ?
Zreszta Redemptora raz widzialem i nie zachwycili mnie za bardzo :? .
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

gdy zakładałem ten topic myślałem nad całoscia sceny nie tylko największych jej gwiazdach Big Grin
CP/DP
Odpowiedz

Patyk napisał(a):Undergroundzie? To dlaczego pozostali wymieniali najwieksze gwiazdy polskiej sceny ?
Zreszta Redemptora raz widzialem i nie zachwycili mnie za bardzo :? .

Sorry.. popierniczylo mi sie.. myslalem ze to temat o polskim undergroundzie.. =PP Mr. Green Enylej.. i tak nie usune ich z tej listy.. =P
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Scena sie rozwija i to dobrze, przynajmniej dla mnieBig Grin a takie kapele jak Luna Ad Noctum itp.
Odpowiedz