• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polska scena Black i Death

Z polskich kapel liczy się tylko Honor, Konkwista 88, Capricornus, Thor's Hammer, Graveland, Veles, Arkona, Swastyka i Infernum. Ot co ! Reszta to tylko żydowskie popłuczyny po Mośku i Salci, którzy wyemigrowali do Izraela w 1968 roku !

CHLJEJ LITRA \o_ !

P.S

Nie robię tego złoślwie, ale Alsvartr czy inne drzewo, pisze się "stamtąd" a nie "z tamtąd". Może chciałeś tak specjalnie, ale jeśli nie to zwracam uwagę na błąd.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Ja mam nowego faworyta polskiej sceny BM a mianowicie TENEBOSUS tak kapela poprostu rozpierdala szybko technicznie melodyjnie zagrany BM miazga a zeszta połaczenie Marduk i Dark Funeral mowi samo za siebie POLEAM!!!!! Big Grin
Odpowiedz

Sory za bład TENEBROSUS (r mi nie wskoczyło heh)
Odpowiedz

Nuillnac napisał(a):Nie robię tego złoślwie, ale Alsvartr czy inne drzewo, pisze się "stamtąd" a nie "z tamtąd". Może chciałeś tak specjalnie, ale jeśli nie to zwracam uwagę na błąd.

ok dzięki za poprawkę.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Gaahl napisał(a):Ja mam nowego faworyta polskiej sceny BM a mianowicie TENEBOSUS tak kapela poprostu rozpierdala szybko technicznie melodyjnie zagrany BM miazga a zeszta połaczenie Marduk i Dark Funeral mowi samo za siebie POLEAM!!!!! Big Grin

Piłem z nimi. Mroczny jestem i kultowy, co ?
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Kurewsko.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Nuillnac napisał(a):Z polskich kapel liczy się tylko Honor, Konkwista 88, Capricornus, Thor's Hammer, Graveland, Veles, Arkona, Swastyka i Infernum. Ot co ! Reszta to tylko żydowskie popłuczyny po Mośku i Salci, którzy wyemigrowali do Izraela w 1968 roku !

Mysteries i Lord of Evil i Mastomah tez wypierdolili do Izraela?
no man can see me and live
Odpowiedz

Cytat:Piłem z nimi. Mroczny jestem i kultowy, co ?
Zazdroszcze ci kolesie z Tenebrosus wymiataja 8)
Odpowiedz

Sacrilegium - Wicher
fucking kurwa darkness spirytus vodka
Odpowiedz

Zdecydowanie Behemoth...wielbicielom bluźnierstwa w ojczystym języku polecam również Mord..ze wzgledu na intensywnosc przekazu mysle ze moze zdobyc sporo zwolenników Angry
Odpowiedz

A czy to nie dziala jakos tak ze koles z Mord jest polakiem , ale tworzy w Norwegii?
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

^
No,no tak jest.A koleżka jest (czy tam kiedyś się udzielał) w Anima Damnata.
Odpowiedz

Z tego co mi wiadomo to obydwaj goście z Mord są Polakami,a jeden z nich pisywał chyba do "7 Gates"
Odpowiedz

Danath napisał(a):jeden z nich pisywał chyba do "7 Gates"
o kuuułłłwa, toz to jest to PISMO, o ktorym tak dyskretnie mowia w p o d z i e m i u
Odpowiedz

Bez przesady..nie takie znowu podziemie skoro dostanę je w empiku Big Grin
Odpowiedz