09-01-2007, 09:54 PM

R_amze_S napisał(a):Ja pierdole Stig , nad czym ty sie tak spuszczałes? Nad Bayernem , który dziś ledwo zipie w szpilu z HSV?
R_amze_S napisał(a):Ja pierdole Stig , nad czym ty sie tak spuszczałes? Nad Bayernem , który dziś ledwo zipie w szpilu z HSV?
Ghost_82 napisał(a):Żaden zespół nie jest w stanie grać non stop na wysokim poziomieOtóż to. A Stig po dwoch wygranych przez bayern meczach i to wygranych na początku sezonu , ogłosił ich mistrzami germanii. Wczorajszy mecz pokazał ze do tego droga daleka.
R_amze_S napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Żaden zespół nie jest w stanie grać non stop na wysokim poziomieOtóż to. A Stig po dwoch wygranych przez bayern meczach i to wygranych na początku sezonu , ogłosił ich mistrzami germanii. Wczorajszy mecz pokazał ze do tego droga daleka.
warsadal napisał(a):Kuszczak (Burger won z kadry za tę eLkę, którą pokazał po meczu ze Spartakiem )Wydaje mi się, że zespół dobiera się na podstawie umiejętności, a nie osobistych uprzedzeń.
warsadal napisał(a):ŻurawskiMoże jakby się przełamał i zaczął strzelać i GRAĆ w Celticu. Znowu. Na dzień dzisiejszy wołam - gdzie jest, kurwa, Jeleń.
Hassi napisał(a):a mnie pilka malo interesuje o dziwo czasem tylko jakis mecz obejrze ale nie rzucam wszystkiego tylko po to zeby mecz oglaadcTo po co zaśmiecasz temat, skoro nie masz nic do powiedzenia ?
Eulogy napisał(a):gdzie jest, kurwa, Jeleń.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo