09-01-2007, 09:54 PM
Piłka nozna
09-01-2007, 10:41 PM
ojjj brakuje dzisiaj takiego komentarzu.
09-02-2007, 04:29 PM
Ja pierdole Stig , nad czym ty sie tak spuszczałes? Nad Bayernem , który dziś ledwo zipie w szpilu z HSV?
![[Obrazek: gieksaflaga2.gif]](http://gks-katowice.pl/zdjecia/gify/gieksaflaga2.gif)
09-02-2007, 06:05 PM
R_amze_S napisał(a):Ja pierdole Stig , nad czym ty sie tak spuszczałes? Nad Bayernem , który dziś ledwo zipie w szpilu z HSV?
ciiiii zniżka formy

Brak Toniego, kiepska postawa Riberrego - zobaczymy co bedzie w nastepnej kolejce :>
09-03-2007, 08:05 AM
R_amze_S napisał(a):Ja pierdole Stig , nad czym ty sie tak spuszczałes? Nad Bayernem , który dziś ledwo zipie w szpilu z HSV?
Nie to, żebym bronił Bayern, ale bez przesady R_amze_S. Żaden zespół nie jest w stanie grać non stop na wysokim poziomie. A Hamburg w końcu do słabeuszy też nie należy. Remis na wyjeździe z Hamburgiem nie jest złym wynikiem dla Byernu.
09-03-2007, 03:07 PM
Ghost_82 napisał(a):Żaden zespół nie jest w stanie grać non stop na wysokim poziomieOtóż to. A Stig po dwoch wygranych przez bayern meczach i to wygranych na początku sezonu , ogłosił ich mistrzami germanii. Wczorajszy mecz pokazał ze do tego droga daleka.
![[Obrazek: gieksaflaga2.gif]](http://gks-katowice.pl/zdjecia/gify/gieksaflaga2.gif)
09-03-2007, 09:36 PM
R_amze_S napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Żaden zespół nie jest w stanie grać non stop na wysokim poziomieOtóż to. A Stig po dwoch wygranych przez bayern meczach i to wygranych na początku sezonu , ogłosił ich mistrzami germanii. Wczorajszy mecz pokazał ze do tego droga daleka.
Z pewnością są najpoważniejszym kandydatem do tytułu mistrzowskiego, ale tak jak wspomniałeś - jeszcze daleka droga do tego.
09-03-2007, 10:00 PM
Chuj z tym , GieKSa dzis przegrała z Piastem i kurwa czekam tylko az wyjebią w końcu trenera Piekarczyka. Jego koncepcje szkoleniowe sprawdzały sie 13 lat temu jak pokonywalismy Aris Saloniki i Bordeaux , ale dziś nie wystarczają na II - lige i takich , kurwa , "gigantów" polskiej piłki jak Znicz Pruszków czy Tur Turek , nie mowiąc juz o Piaście. Sie wkurwiłem , ide spać.
09-04-2007, 02:06 PM
![[Obrazek: foto_1515.jpg]](http://www.gkstychy71.pl/madv_cms/galeria/159/foto_1515.jpg)
Dzisiaj o godzinie 11 odbyło się losowanie par 1/16 Pucharu Polski. Tyszanie po wyeliminowaniu drugoligowej Kmity Zabierzów w następnej rundzie spotkają się z drużyną Odry Wodzisław Śląski. Spotkania 1/16 odbędą się 25-26 września.
![[Obrazek: 105ae4.gif]](http://img90.imageshack.us/img90/9363/105ae4.gif)
09-04-2007, 02:43 PM
Haha, aż muszę się zorientować, czy jakiś wyjazd będzie organizowany, bo bym chętnie miasto Tychy odwiedził ;D.
09-05-2007, 05:08 PM
Wybierz jedenastkę Polaków na Portugalię
Moja wygląda tak:
Kuszczak (Burger won z kadry za tę eLkę, którą pokazał po meczu ze Spartakiem
)
Wasilewski, Żewłakow, Dudka, Bronowicki
Smolarek, Lewandowski, Kaźmierczak, Krzynówek
Żurawski
Rasiak (strzela bramki dla Southampton, jest w formie, mam nadzieję, że Leo zdecyduje się na niego, a nie naszą supergwiazdę w Heerenveen, która piłkę dotyka w meczu razów trzy, a w klubie nie gra)
Ewentualnie zamiana Smolarek-Błaszczykowski wchodzi jeszcze w grę.
Moja wygląda tak:
Kuszczak (Burger won z kadry za tę eLkę, którą pokazał po meczu ze Spartakiem

Wasilewski, Żewłakow, Dudka, Bronowicki
Smolarek, Lewandowski, Kaźmierczak, Krzynówek
Żurawski
Rasiak (strzela bramki dla Southampton, jest w formie, mam nadzieję, że Leo zdecyduje się na niego, a nie naszą supergwiazdę w Heerenveen, która piłkę dotyka w meczu razów trzy, a w klubie nie gra)
Ewentualnie zamiana Smolarek-Błaszczykowski wchodzi jeszcze w grę.
09-05-2007, 05:32 PM
a mnie pilka malo interesuje o dziwo
czasem tylko jakis mecz obejrze ale nie rzucam wszystkiego tylko po to zeby mecz oglaadc

09-05-2007, 09:25 PM
warsadal napisał(a):Kuszczak (Burger won z kadry za tę eLkę, którą pokazał po meczu ze Spartakiem )Wydaje mi się, że zespół dobiera się na podstawie umiejętności, a nie osobistych uprzedzeń.
warsadal napisał(a):ŻurawskiMoże jakby się przełamał i zaczął strzelać i GRAĆ w Celticu. Znowu. Na dzień dzisiejszy wołam - gdzie jest, kurwa, Jeleń.
Z resztą składu się zgadzam.
Hassi napisał(a):a mnie pilka malo interesuje o dziwo czasem tylko jakis mecz obejrze ale nie rzucam wszystkiego tylko po to zeby mecz oglaadcTo po co zaśmiecasz temat, skoro nie masz nic do powiedzenia ?
09-05-2007, 09:34 PM
Eulogy napisał(a):gdzie jest, kurwa, Jeleń.
na rykowisku

KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
09-05-2007, 09:49 PM
Wkrótce remont stadionu GKS-u Katowice
Najpóźniej 1 października miasto ma przejąć zarządzanie obiektem. Na razie na Bukowej trwa inwentaryzacja majątku, który zostanie przekazany katowickiemu MOSiR-owi.
- Porządkowanie dokumentacji to spore przedsięwzięcie logistyczne. Żadnych niespodzianek nie odkryliśmy, ale trafiło do nas aż 14 kartonów z dokumentami. Trzeba to wszystko przejrzeć i poukładać - wzdycha Stanisław Wąsala. Dyrektor MOSiR-u zapowiada, że do 15 września inwentaryzacja powinna się zakończyć. Potem potrzeba jeszcze kilku dni na dopełnienie wszystkich formalności. - Najpóźniejszej 1 października proces powinien być zakończony - zapewnia Wąsala.
Co potem będzie działo się na stadionie "Gieksy"? Kierunek modernizacji mają wyznaczyć badania stanu technicznego słupów oświetleniowych i trybuny głównej. Przygotowano już nawet w tym celu odpowiednie przetargi. Jeszcze w tym roku ma zostać wymienionych około 600 uszkodzonych krzesełek.
Swoją wizję przebudowy stadionu zgłosił już klub. - Chcemy, aby w pierwszej kolejności powstały dwie płyty treningowe. Potem można zainstalować podgrzewaną murawę. Następnie powinna zostać wybudowana nowa trybuna południowa - twierdzi Piotr Hyla, rzecznik GKS-u. Działacze zgłaszali obawy, że powstanie kilku boisk treningowych jest niemożliwe, bo miasto nie przejęło wystarczająco dużo gruntu wokół samego stadionu. Dlatego zaproponowali stworzenie centrum treningowego na obiekcie Kolejarza Katowice. - Zapewniam, że mamy wystarczająco dużo miejsca na boisko treningowe. Jeśli będzie taka potrzeba, to postaramy się jeszcze o nabycie dodatkowych gruntów - uspokaja Waldemar Bojarun, rzecznik katowickiego magistratu.
Decyzja o docelowym modelu przebudowy stadionu ma należeć do prezydenta Piotra Uszoka. - Choć stwarza to dodatkową trudność, to już postanowiono, że przez cały okres modernizacji z obiektu będą korzystać piłkarze i kibice - kończy Wąsala.
Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,4463431.html
No.
Najpóźniej 1 października miasto ma przejąć zarządzanie obiektem. Na razie na Bukowej trwa inwentaryzacja majątku, który zostanie przekazany katowickiemu MOSiR-owi.
- Porządkowanie dokumentacji to spore przedsięwzięcie logistyczne. Żadnych niespodzianek nie odkryliśmy, ale trafiło do nas aż 14 kartonów z dokumentami. Trzeba to wszystko przejrzeć i poukładać - wzdycha Stanisław Wąsala. Dyrektor MOSiR-u zapowiada, że do 15 września inwentaryzacja powinna się zakończyć. Potem potrzeba jeszcze kilku dni na dopełnienie wszystkich formalności. - Najpóźniejszej 1 października proces powinien być zakończony - zapewnia Wąsala.
Co potem będzie działo się na stadionie "Gieksy"? Kierunek modernizacji mają wyznaczyć badania stanu technicznego słupów oświetleniowych i trybuny głównej. Przygotowano już nawet w tym celu odpowiednie przetargi. Jeszcze w tym roku ma zostać wymienionych około 600 uszkodzonych krzesełek.
Swoją wizję przebudowy stadionu zgłosił już klub. - Chcemy, aby w pierwszej kolejności powstały dwie płyty treningowe. Potem można zainstalować podgrzewaną murawę. Następnie powinna zostać wybudowana nowa trybuna południowa - twierdzi Piotr Hyla, rzecznik GKS-u. Działacze zgłaszali obawy, że powstanie kilku boisk treningowych jest niemożliwe, bo miasto nie przejęło wystarczająco dużo gruntu wokół samego stadionu. Dlatego zaproponowali stworzenie centrum treningowego na obiekcie Kolejarza Katowice. - Zapewniam, że mamy wystarczająco dużo miejsca na boisko treningowe. Jeśli będzie taka potrzeba, to postaramy się jeszcze o nabycie dodatkowych gruntów - uspokaja Waldemar Bojarun, rzecznik katowickiego magistratu.
Decyzja o docelowym modelu przebudowy stadionu ma należeć do prezydenta Piotra Uszoka. - Choć stwarza to dodatkową trudność, to już postanowiono, że przez cały okres modernizacji z obiektu będą korzystać piłkarze i kibice - kończy Wąsala.
Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,4463431.html
No.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości