• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Eulogy napisał(a):
warsadal napisał(a):Kuszczak (Burger won z kadry za tę eLkę, którą pokazał po meczu ze Spartakiem )
Wydaje mi się, że zespół dobiera się na podstawie umiejętności, a nie osobistych uprzedzeń.
Taki żarcik, jakby ktoś nie załapał.
Cytat:
warsadal napisał(a):Żurawski
Może jakby się przełamał i zaczął strzelać i GRAĆ w Celticu. Znowu. Na dzień dzisiejszy wołam - gdzie jest, kurwa, Jeleń.
Jeleń nie grywał nigdy ofensywnego pomocnika. Brak jego osoby w kadrze rzeczywiście może dziwić, ale na pewno nie wstawiłbym go w miejsce Żurawskiego, prędzej za Rasiaka.
Odpowiedz

dla dobra mojego i tego forum nie skomntuje gry naszej ekipy Big Grin
Odpowiedz

tu się z Tobą zgadzam, ale muszę też przyznać, że niedzielny kibic ze mnie, więc pewnie i tak mocno średnio by mi to wyszło Surprised
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

No cóż... 2:2 jest, 1 pkt jest, 1. miejsce jest, 11 drzew na boisku było...
Odpowiedz

The Stig napisał(a):dla dobra mojego i tego forum nie skomntuje gry naszej ekipy Big Grin

w pierwszej polowie akurat grali dobrze, ładnie kryli Portugalczykow, strzelona bramka. Druga to juz mocno przecietna , brak pomyslu, bramy to wlasciwie prezenty, no i sporo szczescia. Grunt to wynik. Teraz trzeba przemyslec mecz, wyciagnac wnioski i ograc Finow najlepiej.
Odpowiedz

Dobrze... ? Kibicowałem im z całej siły, ale nawet przy najszczerszych chęciach dobrą grą tego nazwać nie można. Wysilając się można określić TO grą przeciętną...
Odpowiedz

Ogólnie osiągnelismy sukces, ale jakby spojrzec na grę to katastrofa. Przy 1 bramce zdobytej zajebał i bramkarz i obrona i szczęsliwie łysemu zeszła piłka. Przy drugiej no to cóż... Ricardo Mikołaj Big Grin
Gdyby nie te dwie sytuacje to byłby zajebisty blamaż Big Grin
Odpowiedz

bo sie nie znasz, to dlatego.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):Ogólnie osiągnelismy sukces, ale jakby spojrzec na grę to katastrofa. Przy 1 bramce zdobytej zajebał i bramkarz i obrona i szczęsliwie łysemu zeszła piłka. Przy drugiej no to cóż... Ricardo Mikołaj Big Grin

ROTFL
Odpowiedz

Artur Boruc - 6
Marcin Wasilewski - 7
Mariusz Jop - 7
Michał Żewłakow - 6
Grzegorz Bronowicki - 6
Paweł Golański - 5
Jakub Błaszczykowski - 5
Dariusz Dudka - 3
Jacek Krzynówek - 8
Mariusz Lewandowski - 5
Euzebiusz Smolarek - 5
Wojciech Łobodziński - 3
Maciej Żurawski - 4
Radosław Matusiak - 1

ogolnie duzo szczescia mielismy (np poprzeczka no i pare zajebistych rozmontowan defensywy przez samych deco i ronaldo), niemniej wydaje mi sie ze przede wsyzstkim determinacja, walka druzyny, a przede wszystkim obrona przy takiej grze portugalczykow zasluguje na pochwale (nie no sorry pare klas wyzej - to co wyprawiali ronaldo, quaresmo, miguel i deco - najwyzsze sfery) i postac krzynowka, kurde! ten koles zawsze uratuje reprezentacji tylek, mimo ze ma juz swoje lata i w swoim klubie nawet nie gra zbyt czesto. no i radosc nie tyle z jednego punktu, tylko z tego, ze portugalia stracila dwa. teraz tylko co zrobic w meczu z serbia, kiedy obrona sie sypnela za kartki..
Odpowiedz

franek napisał(a):teraz tylko co zrobic w meczu z serbia, kiedy obrona sie sypnela za kartki..
Z Serbią, z Finlandią... teraz nie możemy sobie pozwolić na stratę pktu - proste. Chcę widzieć Biało-Czerwonych na pierwszym miejscu. Jak już wychodzić z grupy, to z klasą Wink.
Odpowiedz

Z Serbią to my gramy w listopadzie. A za kartki pałzuje się jeden mecz, więc Wasyl i Bronowicki nie zagrają w środowym meczu z Finlandią.

Do końca wszystkiego wygrywać nie musimy. Awans powinny zapewnić nam zwycięstwa w dwóch najbliższych meczach. W środę z Finamy i w przyszłym miesiącu u siebie z Kazachstanem.

Później mamy jeszcze mecz u siebie z Belgią i tutaj też powinniśmy dać sobie radę. I na zakończenie z Serbią na wyjeździe. Jak dobrze pójdzie to będzie mecz o pietruszkę Big Grin

I jedziemy na Euro ;]
Odpowiedz

The Stig napisał(a):Ogólnie osiągnelismy sukces, ale jakby spojrzec na grę to katastrofa.

Osiągneli wielki sukces. A co do gry, to może nie było piękne widowisko z naszej strony, ale w koncu graliśmy w Portugalii. Gdybyśmy sie odkryli i zaczęli grać z nimi otwarty futbol, to by nas dopiero rozjebali. Jest remis i to się najbardziej liczy, nikt teraz nie będzie rozpamiętywał w jakim stylu go siągneliśmy.

Cytat:Przy 1 bramce zdobytej zajebał i bramkarz i obrona i szczęsliwie łysemu zeszła piłka

Ale jebiesz głupoty. Gdyby tak wszyscy mieli grać idealnie, to by chyba w ogóle bramek nie było. A to nie był jakiś błąd. Błaszczykowski oddał silny strzał, a Lewandowski tylko dobił. Normalna sytuacja boiskowa.

Cytat:Przy drugiej no to cóż... Ricardo Mikołaj Big Grin

Gdyby babka miała wąsy, to by chłopem była. Gdybać to se możesz. Jest remis, a reszta się nie liczy.
Odpowiedz

Co nie zmienia faktu że Portugalia to emo-metro cioty i symulanci. Szczególnie dziewczynka Ronaldo. W ogóle iberyjska piłka ssie.
Szczególnie to widać jak w pucharach gra jakaś angielska drużyna z hiszpańską. Wtedy sedzia nigdy nie czuje gry i wiecznie gwiżdże bo jakiś hiszpan leży i płacze
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):Polityka ssie bo zawsze jak dają drugą ligę na TVP3 to muszą przerwać przez jakąś zasraną konferencje
Przemek87 napisał(a):W ogóle iberyjska piłka ssie.

W ogóle ssie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości