• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

http://pl.youtube.com/watch?v=33qR5XD_5gs Big Grin
Odpowiedz

ojjj brakuje dzisiaj takiego komentarzu.
Odpowiedz

Ja pierdole Stig , nad czym ty sie tak spuszczałes? Nad Bayernem , który dziś ledwo zipie w szpilu z HSV?
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Ja pierdole Stig , nad czym ty sie tak spuszczałes? Nad Bayernem , który dziś ledwo zipie w szpilu z HSV?

ciiiii zniżka formy Wink
Brak Toniego, kiepska postawa Riberrego - zobaczymy co bedzie w nastepnej kolejce :>
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Ja pierdole Stig , nad czym ty sie tak spuszczałes? Nad Bayernem , który dziś ledwo zipie w szpilu z HSV?

Nie to, żebym bronił Bayern, ale bez przesady R_amze_S. Żaden zespół nie jest w stanie grać non stop na wysokim poziomie. A Hamburg w końcu do słabeuszy też nie należy. Remis na wyjeździe z Hamburgiem nie jest złym wynikiem dla Byernu.
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Żaden zespół nie jest w stanie grać non stop na wysokim poziomie
Otóż to. A Stig po dwoch wygranych przez bayern meczach i to wygranych na początku sezonu , ogłosił ich mistrzami germanii. Wczorajszy mecz pokazał ze do tego droga daleka.
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Żaden zespół nie jest w stanie grać non stop na wysokim poziomie
Otóż to. A Stig po dwoch wygranych przez bayern meczach i to wygranych na początku sezonu , ogłosił ich mistrzami germanii. Wczorajszy mecz pokazał ze do tego droga daleka.

Z pewnością są najpoważniejszym kandydatem do tytułu mistrzowskiego, ale tak jak wspomniałeś - jeszcze daleka droga do tego.
Odpowiedz

Chuj z tym , GieKSa dzis przegrała z Piastem i kurwa czekam tylko az wyjebią w końcu trenera Piekarczyka. Jego koncepcje szkoleniowe sprawdzały sie 13 lat temu jak pokonywalismy Aris Saloniki i Bordeaux , ale dziś nie wystarczają na II - lige i takich , kurwa , "gigantów" polskiej piłki jak Znicz Pruszków czy Tur Turek , nie mowiąc juz o Piaście. Sie wkurwiłem , ide spać.
Odpowiedz

[Obrazek: foto_1515.jpg]

Dzisiaj o godzinie 11 odbyło się losowanie par 1/16 Pucharu Polski. Tyszanie po wyeliminowaniu drugoligowej Kmity Zabierzów w następnej rundzie spotkają się z drużyną Odry Wodzisław Śląski. Spotkania 1/16 odbędą się 25-26 września.

[Obrazek: 105ae4.gif]
Odpowiedz

Haha, aż muszę się zorientować, czy jakiś wyjazd będzie organizowany, bo bym chętnie miasto Tychy odwiedził ;D.
Odpowiedz

Wybierz jedenastkę Polaków na Portugalię

Moja wygląda tak:
Kuszczak (Burger won z kadry za tę eLkę, którą pokazał po meczu ze Spartakiem Wink)
Wasilewski, Żewłakow, Dudka, Bronowicki
Smolarek, Lewandowski, Kaźmierczak, Krzynówek
Żurawski
Rasiak (strzela bramki dla Southampton, jest w formie, mam nadzieję, że Leo zdecyduje się na niego, a nie naszą supergwiazdę w Heerenveen, która piłkę dotyka w meczu razów trzy, a w klubie nie gra)
Ewentualnie zamiana Smolarek-Błaszczykowski wchodzi jeszcze w grę.
Odpowiedz

a mnie pilka malo interesuje o dziwo Smile czasem tylko jakis mecz obejrze ale nie rzucam wszystkiego tylko po to zeby mecz oglaadc Big Grin
[Obrazek: lithiumui4.th.jpg]
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Kuszczak (Burger won z kadry za tę eLkę, którą pokazał po meczu ze Spartakiem )
Wydaje mi się, że zespół dobiera się na podstawie umiejętności, a nie osobistych uprzedzeń.
warsadal napisał(a):Żurawski
Może jakby się przełamał i zaczął strzelać i GRAĆ w Celticu. Znowu. Na dzień dzisiejszy wołam - gdzie jest, kurwa, Jeleń.

Z resztą składu się zgadzam.

Hassi napisał(a):a mnie pilka malo interesuje o dziwo czasem tylko jakis mecz obejrze ale nie rzucam wszystkiego tylko po to zeby mecz oglaadc
To po co zaśmiecasz temat, skoro nie masz nic do powiedzenia ?
Odpowiedz

Eulogy napisał(a):gdzie jest, kurwa, Jeleń.

na rykowisku Laughing A Beenhaker dobrze powiedział ostatnio, że to że ktoś zagrał kilka dobrych meczy czy strzelił jakiegoś gola jeszcze nie znaczy że od razu natychmiast go trzeba powołać, zwł. na tak ważny mecz.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Wkrótce remont stadionu GKS-u Katowice

Najpóźniej 1 października miasto ma przejąć zarządzanie obiektem. Na razie na Bukowej trwa inwentaryzacja majątku, który zostanie przekazany katowickiemu MOSiR-owi.
- Porządkowanie dokumentacji to spore przedsięwzięcie logistyczne. Żadnych niespodzianek nie odkryliśmy, ale trafiło do nas aż 14 kartonów z dokumentami. Trzeba to wszystko przejrzeć i poukładać - wzdycha Stanisław Wąsala. Dyrektor MOSiR-u zapowiada, że do 15 września inwentaryzacja powinna się zakończyć. Potem potrzeba jeszcze kilku dni na dopełnienie wszystkich formalności. - Najpóźniejszej 1 października proces powinien być zakończony - zapewnia Wąsala.

Co potem będzie działo się na stadionie "Gieksy"? Kierunek modernizacji mają wyznaczyć badania stanu technicznego słupów oświetleniowych i trybuny głównej. Przygotowano już nawet w tym celu odpowiednie przetargi. Jeszcze w tym roku ma zostać wymienionych około 600 uszkodzonych krzesełek.

Swoją wizję przebudowy stadionu zgłosił już klub. - Chcemy, aby w pierwszej kolejności powstały dwie płyty treningowe. Potem można zainstalować podgrzewaną murawę. Następnie powinna zostać wybudowana nowa trybuna południowa - twierdzi Piotr Hyla, rzecznik GKS-u. Działacze zgłaszali obawy, że powstanie kilku boisk treningowych jest niemożliwe, bo miasto nie przejęło wystarczająco dużo gruntu wokół samego stadionu. Dlatego zaproponowali stworzenie centrum treningowego na obiekcie Kolejarza Katowice. - Zapewniam, że mamy wystarczająco dużo miejsca na boisko treningowe. Jeśli będzie taka potrzeba, to postaramy się jeszcze o nabycie dodatkowych gruntów - uspokaja Waldemar Bojarun, rzecznik katowickiego magistratu.

Decyzja o docelowym modelu przebudowy stadionu ma należeć do prezydenta Piotra Uszoka. - Choć stwarza to dodatkową trudność, to już postanowiono, że przez cały okres modernizacji z obiektu będą korzystać piłkarze i kibice - kończy Wąsala.

Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,4463431.html

No.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości