01-31-2007, 02:03 PM
Flying Corpse napisał(a):A ja bede zajebiscie alternatywny i powiem ,że i tak MacOS wymiata
Otóż to, otóż to. MacOS X najlepszy.
Flying Corpse napisał(a):A ja bede zajebiscie alternatywny i powiem ,że i tak MacOS wymiata
dobreprogramy.pl napisał(a):Jak donosi portal Gazeta.pl, szczecińscy policjanci z tamtejszego laboratorium kryminalnego mogli posługiwać się pirackiem oprogramowaniem.
Takie podejrzenia ma prokuratura, która na podstawie zeznań świadka wszczęła w tej sprawie śledztwo. Oprogramowanie jest już najprawdopodobniej od pewnego czasu zalegalizowane bądź usunięte ponieważ śledztwo dotyczy okresu od 2001 do 2004 roku.
balzac napisał(a):A teraz pytanie: skąd bierzecie tego darmowego OpenOffica?
balzac napisał(a):Czyli jak nie korzystam z p2p to teoretycznie mi nic nie grozi, tak?
The Stig napisał(a):no niekoniecznie... Gośc w sklepie mi mówił, (traktuj to jak chcesz :>) że posiadając nieoryginalny system operacyjny (za wyjątkime Linuxa chyba) i np aktualizując baze wirusów, Mircosoft może Cie niemierzyć i przekazać Twoje IP do policjiTroche ulomna ta gadka (jak to bywa przy znawcach ze sklepow komputerowych). Przeciez uaktualniajac choc glupia baze wirusow, program jest po prostu ustawiony automatycznie na systematyczne pobieranie plikow z ustalonego serwera. Na takiej samej zasadzie przesylane sa do ciebie pliki, chocby przez glupie wlaczenie Wirtualnej Polski.
statekx napisał(a):The Stig napisał(a):no niekoniecznie... Gośc w sklepie mi mówił, (traktuj to jak chcesz :>) że posiadając nieoryginalny system operacyjny (za wyjątkime Linuxa chyba) i np aktualizując baze wirusów, Mircosoft może Cie niemierzyć i przekazać Twoje IP do policjiTroche ulomna ta gadka (jak to bywa przy znawcach ze sklepow komputerowych). Przeciez uaktualniajac choc glupia baze wirusow, program jest po prostu ustawiony automatycznie na systematyczne pobieranie plikow z ustalonego serwera. Na takiej samej zasadzie przesylane sa do ciebie pliki, chocby przez glupie wlaczenie Wirtualnej Polski.
Sobota napisał(a):Ja mam teraz orginalnego XP home i microsoft może mnie pocałować w dupe ;].