• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepsz plyta thrashmetalowa wydana po 2000 roku?

Hm... po 2000 roku? Zwykle słucham nieco starszych, zwłaszca jeśli chodzi o trash, ale mogę tu napisać "St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
No i dodam jeszcze "Toxicity" System of a down, może nie taki trash ale w sumie gatunek pokrewny. pozdrawiam
Odpowiedz

piotreek7 napisał(a):Hm... po 2000 roku? Zwykle słucham nieco starszych, zwłaszca jeśli chodzi o trash, ale mogę tu napisać "St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
No i dodam jeszcze "Toxicity" System of a down, może nie taki trash ale w sumie gatunek pokrewny. pozdrawiam
Slowo "trash" jest tu jak najbardziej na miejscu.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

przemek jakby Ci to powiedziec...nie masz zycia na tym forum.
Odpowiedz

piotreek7 napisał(a):Hm... po 2000 roku? Zwykle słucham nieco starszych, zwłaszca jeśli chodzi o trash, ale mogę tu napisać "St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...

Mądrego to aż przyjemnie poczytac \m/
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):

Mądrego to aż przyjemnie poczytac \m/

a jak ! Nawet jebani naukowcy nie wierzyli ! \m/
Odpowiedz

Gość udany jest Laughing
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):a jak ! Nawet jebani naukowcy nie wierzyli ! \m/

Sa takie rzeczy,ktore sie nawet fizjologom nie sniły Smile
Odpowiedz

piotreek7 napisał(a):po 2000 roku? Zwykle słucham nieco starszych, zwłaszca jeśli chodzi o trash
LOL
piotreek7 napisał(a):"St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
LOL
piotreek7 napisał(a):i dodam jeszcze "Toxicity" System of a down, może nie taki trash ale w sumie gatunek pokrewny.
LOL
piotreek7 napisał(a):Metallica ‡ Iron Maiden ‡ Nirvana ‡ Offspring ‡ Scorpions ‡ Goldfinger
LOL

Ja bym go nie brał zbyt dosłownie Tongue .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):Ja bym go nie brał zbyt dosłownie Tongue .

serio ?
Odpowiedz

piotreek7 napisał(a):"St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
O tak St. Anger żondzi a ktury metalowiec sie nie zgadza to polecam mó pszesłóchać kilka razy i wtedy zrozómie tą głembię Wink
World is full of killing machines
And they want to take your life
See the cruel warpigs, they supress you
And they treat you like a slave
But there is someone, a fallen angel
And he teach us to say "No"!!
Odpowiedz

oczywiście ostatni Kreator i teraźniejszy Slayer co zaraz ma wyjsc a i tak wszyscy juz przesłuchali wiec moje dwa typy enemy of god i christ illusion - qrwa jak zwykle sie boga czepiają wyrodne matkojebki heheh
and now is forever...
Odpowiedz

a oto moja piątka slayer-GHUA,kreator-EOG,kreator-WR,megadeth-TWNAH testament- live in london Surprised
saty
Odpowiedz

saty napisał(a):kreator-WR
VR
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
VR
VR ok ale EOG lepsza moim zdaniem
and now is forever...
Odpowiedz

fetus napisał(a):
warsadal napisał(a):
VR
VR ok ale EOG lepsza moim zdaniem
Pewnie, że lepsza. Koleś miał źle podpisane mp3, poprawiłem go, żeby więcej nie robił błędów w nazwie jednej ze swoich ulubionych płyt.

@saty: Violent Revolution ziom, przez V.
Odpowiedz