02-15-2006, 11:35 AM
XdkyX napisał(a):nie moge sie zdecydowac czy "m-16" sodomu czy "shovel headed kill machine" exodusa
i to i to kurwa!
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
XdkyX napisał(a):nie moge sie zdecydowac czy "m-16" sodomu czy "shovel headed kill machine" exodusa
Foxhound napisał(a):Kreator Enemy of God i Violent Revolution. Bezapelacyjnie
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Nowe Exodusy przy najnowszym Sadusie są malutkie.Foxhound napisał(a):Kreator Enemy of God i Violent Revolution. Bezapelacyjnie
Daj pan spokój, lubie te płyty, ale jednak przy nowych Exodusach są maluuuuutkie
Krolik napisał(a):Machine Head - THROUGH THE ASHES OF EMPIRES - rozpierdziela jednym piardnięciem wszystko co wymieniliście.
Krolik napisał(a):z czym nie ma szans ?? z nudnym i bezdusznym do bólu kreatorem i sodom czy exodus ?? daj pan spokój...
Krolik napisał(a):Widac jakie było podejscie samych muzyków do pr. twórczego, nad tym albumem, w przeciwieństwie do pozostałych kapel, które są poprostu suche, bezkształtne, nijakie...
Cytat:Nie wierze...i jako przeciwienstwo tego stawiasz TAOE Machine Head'a?
Krolik napisał(a):Mamy 2006 a nie 1986...inaczej sie muzykę gra..
p.s skoro twierdzisz, ze MH jest nudne, jesteś poprostu głuchy (niedosłownie), mam nadzieję, ze nie zrozumiesz tego źle.
p.s 2. dziwne, ze lubujesz się w nudnych zespołach...strata czasu chyba ...
Cytat:A z ta nudnoscia to daj spokoj, bo od tego zalezy juz chyba wlasny gust. Ja twojego nie papram, wiec z mojego tez prosze zejsc.
Cytat:Przeciez to MH jest wlasnie nudne!!! - choc lubie ich.