• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepsz plyta thrashmetalowa wydana po 2000 roku?

do swoich najlepszych plyt po 2000r dokladam jeszcze Exodus-SHKM Mad
saty
Odpowiedz

saty napisał(a):do swoich najlepszych plyt po 2000r dokladam jeszcze Exodus-SHKM Mad
no ta
ja jeszcze Annihilator Schizo Deluxe
and now is forever...
Odpowiedz

I ja dodam Tankard-The Beauty and the Beer
Odpowiedz

BOB o niebo lepsze.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Akurat z tą płytka się nie zapoznałem wiec nie moge sie wypowiedziec.
Odpowiedz

Cytat:BOB o niebo lepsze

kwestia gustu, a jeżeli lepsze to nieznacznie
Odpowiedz

HIRAX - "The New Age of Terror"

Kto nie zna ten gay!
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

mało oryginalne, ale Christ Illusion. Po prostu taka jest prawda
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

^ Co Ty gadasz, IMO "God Hates Us All" jest o wiele lepsze.
Odpowiedz

no co Ty, nie jest. A christ illusion z czasem zyskuje coraz bardziej, o ile z początku byłem lekko rozczarowany tym albumem to teraz bardzo mi się podoba, oczywiscie nie jest to reign in blood, ale daje radę, poza tym CI ma wysmienite brzmienie.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Mnie się "Christ Illusion" od początku podobało, ale zawsze wyżej stawiałem "God Hates Us All". Nie wiem, o co chodzi z tym zarzutem "o brzmienie"? Dla mnie ten album brzmi naprawdę bardzo dobrze, fakt, że inaczej od poprzednich płyt Slayera, ale czy to źle, iż Panowie postanowili się trochę rozwinąć? I jeszcze kompozycje są naprawdę ciekawe, przynajmniej nie powielają w takim stopniu ogranych schematów z "Reign In Blood" czy "South of Heaven", tak jak ma to miejsce na "Christ Illusion" (oczywiście moim zdaniem).

Pzdr.
Odpowiedz

nie napisałem że GHUA ma kiepskie brzmienie, tylko że CI ma imho lepsze Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ale to akurat nie było do Ciebie, to taka uwaga ogólna, bo wiem, że niektórzy czepiali się brzmienia "God Hates Us All" Big Grin

Pzdr.
Odpowiedz

MAPLE CROSS "Heimo"
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Odpowiedz

Jak dla mnie to po 2000 roku nizłą porcje zajebistego thrashowego stuffu zapodał Sodom na M-16 Mad
Odpowiedz