- Liczba postów:
- 17
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Hm... po 2000 roku? Zwykle słucham nieco starszych, zwłaszca jeśli chodzi o trash, ale mogę tu napisać "St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
No i dodam jeszcze "Toxicity" System of a down, może nie taki trash ale w sumie gatunek pokrewny. pozdrawiam
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
piotreek7 napisał(a):Hm... po 2000 roku? Zwykle słucham nieco starszych, zwłaszca jeśli chodzi o trash, ale mogę tu napisać "St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
No i dodam jeszcze "Toxicity" System of a down, może nie taki trash ale w sumie gatunek pokrewny. pozdrawiam
Slowo "trash" jest tu jak najbardziej na miejscu.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 2,514
- Liczba wątków:
- 64
- Reputacja:
-
-1
przemek jakby Ci to powiedziec...nie masz zycia na tym forum.
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
piotreek7 napisał(a):Hm... po 2000 roku? Zwykle słucham nieco starszych, zwłaszca jeśli chodzi o trash, ale mogę tu napisać "St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
Mądrego to aż przyjemnie poczytac \m/
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 35
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
piotreek7 napisał(a):"St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
O tak St. Anger żondzi a ktury metalowiec sie nie zgadza to polecam mó pszesłóchać kilka razy i wtedy zrozómie tą głembię
World is full of killing machines
And they want to take your life
See the cruel warpigs, they supress you
And they treat you like a slave
But there is someone, a fallen angel
And he teach us to say "No"!!
- Liczba postów:
- 417
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
oczywiście ostatni Kreator i teraźniejszy Slayer co zaraz ma wyjsc a i tak wszyscy juz przesłuchali wiec moje dwa typy enemy of god i christ illusion - qrwa jak zwykle sie boga czepiają wyrodne matkojebki heheh
and now is forever...