- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
- Liczba postów:
- 27
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Nie wiem, czy ktoś to już wspominał, ale czy widział ktoś film pt. Torque?? (czy jak to się zwało) Film, który miał chyba w założeniu opierać się na pościgach itp. został "wyposażony w sceny, które tylko 8-io letni dzieciak zafascynowany Power Rangers mógłby wziąć na poważnie. Np scena, w której kolesie ścigają się na motocyklach (facet na ścigaczu goni kolesia na chopperze) i uciekający odkręca zawór w butli z podtlenkiem azotu i osiąga taką prędkość, że w samochodach, obok których przejeżdża wypadają szyby!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol lol lol lol lol lol Zaraz po tym w jakiś sposób (nie wnikałem D ) jego motocykl eksploduje, on przelatuje około 1500m, spada na asfalt i oczywiście nic mu się nie dzieje lol Polecam ten film osobom, które lubią się śmiać )
- Liczba postów:
- 42
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
laska ... jak ty kruca nic nie rozumiesz ... dyc tam o dupy chodzi !!! szybkie laski na ladnych motocyklach ... no i faceci z powiekszonym od wdychania benzyny ego ... miodzik leje sie strumieniami ...
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
neo_vir napisał(a):szybkie laski na ladnych motocyklach ...
Mimo wszystko wolałbym na odwrót
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
wilk_fenriz napisał(a):i tu masz racje, nie mógł byc ojcem takiej cioty
moze jar jar binks jednak ?
Ja myslę, że to był Ghreedo (czy Greedo, nie pamiętam) - ten zielony, którego Solo rozwalił w kantynie Mos Eisley. Trzeba być prawdziwą ciotą, żeby się dać tak załatwić
- Liczba postów:
- 18
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Hmm to chyba będzie Mgła Carpentera.Myślałem, że taki genialny reżyser nie powinien robić takich rzeczy, a jednak nie miałem racji.Zrobił co z początku wywołało u mnie śmiech(zabójcza mgła zjada ludzi uaaa), a później współczucie.
- Liczba postów:
- 49
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Pamiętnik Znaleziomy w Sarragosie . Poprostu dajgłębsze dno . Na samą myśl o tym filmie niedobrze mi sie robi :?
Niech MOC będzie z tobą