• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu...

maharet napisał(a):naga broń, ale badziewie.

Niechże mnie ktoś uszczypnie! Co tu się dzieje? Najpierw Dzień Świra teraz Naga broń Evil or Very Mad
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Jeśli dzień świra jest słaby to.... a nieważne Big Grin a naga broń, to jeden z nielicznych durnych filmów, który jest jednocześnie BARDZO zabawny, ale widocznie dla niektórych oglądanie takich filmów to hańba. Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

cradle of fear, martwica mozgu Smile nie wiem, po co ktos w ogole robi takie filmy. chociaz sorry - martwica jeszcze miala jakas fabule. jakas... marna bo marna... ale jakas...
Odpowiedz

Prisca napisał(a):1. Osada

Rzeczywiście nudny film.
Dodam jescze:
Arrow Wampiry (kretyńsko nudny;nie wytrzymałam do końca)
Arrow Crald eOf Fear (nudna fabuła)
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Jak wyżej Osada :/ Kurde, chyba najbardziej przereklamowany film jaki widziałam. I Frankenstein ale taki z przed 20 lat, nie wiem, kto go reżyserował. Oglądałam kieeedyś z bratem, leżeliśmy na podłodze ze śmiechu Big Grin Do tego cała akcja była w naszych czasach, a Frankenstein był jak na rysunkach dla dzieci. JAkiś taki niebiesko- zielony z kwadratową głową i bliznami na czole i ustach i chodził jakby lunatykował- z łapami z przodu i miał ruchy jak robot. Rolleyes Coś tam tez o wampirach było Big Grin
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

Desperado 2 i Femme Fatal... zakrecone jak domowe słoki Big Grin
Hymn Zgromadzonych Gwiazd Jest Jak Przewodnik, Dla Ścieżki, Po Której Błąkam Się Nocą...
Odpowiedz

Najgłupsze filmy jakie przyszło mi ogladać to

Ali G
Piła
Desperado 2
Kill Bill
Odpowiedz

[quote="Piękno Miłości"]Desperado 2 i Femme Fatal... zakrecone jak domowe słoki Big Grin[/quote

popieram, (jeszcze kilka tytułów podanych wcześniej ale nie b.się powt.)
Dodam do tego masę współczesnych komedyjek młodzieżowych z "Stary, gdzie moja bryka" na czele Mad
Pozatym nie trawię takich filmów jak:
-Haker,Hollow Man,Goście W Ameryce, Ladykillers,Rat Race,Solaris (nie ma nawet porównania, książka genialna ale film...),Underworld (nawet nie zauważyłam jak się skończył),13 Ghost (typowo kiepska telewiz. produkcja),Ostra jazda (to chyba oczywiste),Pojutrze (ile można....)
Wiedźmin , Ace Ventura: Psi detektyw.....etc.
Takich fimów jest tak wiele....
...carpe noctem...

"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
Odpowiedz

Nie nooo - Wyścig szczurów i Ace Ventura są świetne, nie ma to tamto Big Grin
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Szczególnie wyścig szczurów wymiata Big Grin Zajebista komedia.
Odpowiedz

starsza pani musi odejść BADZIEWIE nie dotykać nawet kijem przez radio
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

obydwa Blade'y - żenada, obora, wioska itp itd. Typowe filmy dla glupich amerykańskich pseudogotyckich małolatów, których podnieca wszystko co związane z wampirami, mimo że już na pierwszy rzut oka widać że absurdalne i beznadziejne.

Srebrne kule i miecze na wampiry (to od wilkołaków jak sie ktoś wybitnie nie zna) Question granaty na promienie UV Question tworzenie genetycznie zmodyfikowanych wampirów Question można wymieniać w nieskończoność, a całość podsumować 3 literami - WTF??????

[EDIT: po wysłaniu przypomniał mi sie kolejny wybryk natury]

I Jeszcze Van Helsing - oglądałem pierwsze 20 minut i pojedyńcze późniejsze urywki, wytrzymać się nie dało :!: kolejne pitolenie o pseudogotyckim pseudomroku dla amerykańskich pseudogotów. Nie będe sie rozpisywał, bo dla dobra własnej psychiki staram sie zapomnieć wszystko co z filmem związane... nabazgram tylko tyle że prawdziwy Van Helsing pewnie przewraca się w grobie jeśli wie że jego nazwiska użyto do tego filmu, w którym on rzekomo miał prześladować wampiry (uwaga) MINIGUNAMI (to tylko jeden przykład, tu też można wyliczać w nieskończoność). Jak ja sie ciesze że urodziłem sie w Europie a nie w krainie kwitnącego kiczu...
Dałem sobie spokój z tym forum. żeby gadać z samym sobą nie musze tu wchodzić... nawet nie nawet wstawać z łóżka
Odpowiedz

Helu napisał(a):starsza pani musi odejść BADZIEWIE nie dotykać nawet kijem przez radio

chyba nie chodzi Ci o ten genialny, stary film Hitchcocka? (zreszta chyba nie odejsc a zniknac...) jak tak to cie wyklne Smile

gdzies jeszcze widzialam narzekanie na Pile - swietny film psychologiczny.
ah no i Kill Bill - jak mozna nie lubic Tarantino...
Odpowiedz

"legenda". Przynajmniej dla mnie jako fajna wszystkiego, co zrobił Ridley Scott. Film absolutnie niedorastajacy do piet pozostałym Crying or Very Sad
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Szczególnie wyścig szczurów wymiata Big Grin Zajebista komedia.
Popieram Big Grin
Ogladalam to dosc pozno, wiec zeby nie obudzic rodzicow, ze smiechu ryczalam w poduszke Big Grin
Ogladalam zreszta kilka razy.
Odpowiedz