11-12-2005, 07:20 AM
Nie wiem czy jest ktoś kto potępia grunge.. ja z pewnoscia sie do nich nie zaliczam.
" Kobiety nie bij nawet kwiatem. "
Lady Novir napisał(a):Nie wiem czy jest ktoś kto potępia grunge
Lady Novir napisał(a):Nie wiem czy jest ktoś kto potępia grunge.. ja z pewnoscia sie do nich nie zaliczam.
Manowar napisał(a):Lady Novir napisał(a):Nie wiem czy jest ktoś kto potępia grunge.. ja z pewnoscia sie do nich nie zaliczam.
może nie cały, ale legendę Nirvany i Kombajna TAK
Blood napisał(a):Jesli znane i dosc lubiane to odrazu 'be'? :evil: :roll:
Krzychun napisał(a):taa PJ to underground jest:/Akurat niektorzy nie znaja PJ, a Nirvane kojarza natychmiast
Krzychun napisał(a):TEz tego nie rozumiem dlaczego Kurt jest tak dzis ubustwiany:/ Laseczki nosza koszulki z jego ryjem a takich nazwisk jak Janis Joplin,Jimi Hendrix czy Bon Scott nidy nie słyszaly...eh
Blood napisał(a):Przeciez tu o muzyke chodzi, a nie o zycie prywatne czlonkow zespolu.Tyle, że w moim odczuciu Nirvana muzycznie się nie broni.
Krzychun napisał(a):TEz tego nie rozumiem dlaczego Kurt jest tak dzis ubustwiany:/ Laseczki nosza koszulki z jego ryjemRany, ile razy można powtarzać to samo??? Bo był przystojny i się zabił; każdy artysta po śmierci staje się legendą.
Cytat:a takich nazwisk jak Janis Joplin,Jimi Hendrix czy Bon Scott nidy nie słyszaly...ehO rzeczywiscia od chvja ludziooof, którzy nie słyszeli o Hendriksie i Janis
warsadal napisał(a):O rzeczywiscia od chvja ludziooof, którzy nie słyszeli o Hendriksie i Janishock:
Krzychun napisał(a):warsadal napisał(a):O rzeczywiscia od chvja ludziooof, którzy nie słyszeli o Hendriksie i Janishock:
Chodzlo mi raczej o osoby w wieku 12-15 lat. WEz mi taka "metalóffe" w koszulce z Kurtem i spytaj o Genezis,Jimiego,Janis,Marillion czy Claptona.