• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

Po dwóch odsłuchach stwierdzam, że panowie dupy nie dali i pokazali wszystkim żałosnym heavy metalowym zespolikom gdzie ich miejsce.Bardzo dobry, odważny album.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

GoW literalnie przenosi mnie do innego wymiaru,wymiaru Stali.Kto nie slucha tej płyty od początku do konca,włącznie z GENIALNYMI recytacjami,ten gaj.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

[Obrazek: sex_konik%5B1%5D.gif]
Odpowiedz

ND-racja, próbowałem słuchać płyty bez, potocznie zwanych przez nie-czających-kultu "przerywników" i album stracił cały klimat.Może i jest ich dużo, ale serio świetnie generują klimacik na płycie.
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):ND-racja, próbowałem słuchać płyty bez, potocznie zwanych przez nie-czających-kultu "przerywników" i album stracił cały klimat.Może i jest ich dużo, ale serio świetnie generują klimacik na płycie.
Otoz to! Ja balem sie, ze bedzie inaczej, a tu nie ma zapychaczy to dopelnienie dziela

W sumie paradoksalnie podoba mi sie nastroj i cala otoczka zbudowana wokol wydania tej plyty - najpierw fragmenty - brzmi tak sredniawo, moze pare kawalkow lepszych, a reszta? mnostwo narracji etc. etc., bedzie porażka i nasze oczekiwania nie zostana spelnione. Pozniej dali przeciez dluzsze fragmenty i nadal niepewnosc, a teraz, jak juz mozna spokojnie przesluchac caly album to nastepuje zachwyt i spuszczamy sie nad nim :]
Odpowiedz

Może bez przesady z tym spuszczaniem :] Genialny album to nie jest, co oczywiście nei znaczy, ze JAKIKOLWIEK HM zespół będzie w stanie zblizyć sie do poziomu tej płyty przez najbliższe XXX lat.
Odpowiedz

o to to
To jest właśnie STALOWE DZIEDZICTWO, o które mnie pytałeś w przydrożnym kiblu podczas wyprawy na Wacken 2004. SŁAWA!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Chcesz powiedzieć,że Nevermore pytał Kel Thuza w przydroznym kiblu o Stalowe Dziedzictwo?? To nie mógł być przypadek! Angry
Odpowiedz

Ja narazie obsłuchałem tylko EP "Sons of Odin" i musze przyznać, że jest ok tylko tak jakoś poważnie, wolno i patetycznie, ale cóż - patetyzm to ich cały urok.

A z innej beczki, wie ktoś gdzie można zamowić bilety na koncert MANOWAR 14 marca w mieście ZLIN????
Odpowiedz

sylvicious napisał(a):Ja narazie obsłuchałem tylko EP "Sons of Odin" i musze przyznać, że jest ok tylko tak jakoś poważnie, wolno i patetycznie, ale cóż - patetyzm to ich cały urok.

A z innej beczki, wie ktoś gdzie można zamowić bilety na koncert MANOWAR 14 marca w mieście ZLIN????
Rolleyes chwila, czyli, ze masz na mysli to, ze z calej ich Tworczosci znasz tylko SoO? Rolleyes
Odpowiedz

Big Grin nie, znam wszystko - chodzi mi o nową płytę, że jej jeszcze nie słyszałem, bo o tym było we wcześniejszych postach Smile

A co do biletów to wie coś ktoś?
Odpowiedz

sylvicious napisał(a):A co do biletów to wie coś ktoś?

Dostaniesz je w najbliższym warzywniaku
Odpowiedz

Szukałem i nie ma, nawet w Tesco na przecenie opon nie było ... Sad

Na stronie ManowaR na koncerty w Czechach już od miesiąca pisze "Soon" więc nie wiem czy tam będą w ogóle bo koncert tuż tuż...

Tak na pałe, żeby kupić bilet przed koncertem to mi się nie chce jechać, jak ktoś wie coś rozsadnęgo to niech mi poradzi.
Odpowiedz

sylvicious napisał(a):Szukałem i nie ma, nawet w Tesco na przecenie opon nie było ...
Czekaj tylko zaraz Ci ND cos smiesznego powie.
Odpowiedz

Narażając się na opierdol ze strony ogółu muszę stwierdzić że nowa płyta Manowar to najgorsze gówno jakie ostatnio słyszałem ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz