- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Minionej nocy, Odin,po obfitej ejakulacji na me aryjskie lico stwierdzil,ze chłopcy nie powinni mieć w ogole dostępu do tej płyty.
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 880
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
No niestety panowie ale taka jest prawda , jak lubiłem Manowar tak teraz mogę się tylko śmiać ...
- Liczba postów:
- 382
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Nikt mi nie pomógł z biletami na koncert MANOWAR więc pomogłem sobie sam.
Nie da się zamówić już biletów z przesyłką do domu, ale można zamówić bilety pod adresem mejlowym agencji Master Of Rock, oto on:
hoferkova@pragokoncert.com
Do zobaczenia w Zlinie!
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
google video or it didn't happen
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
MANOWAR - niespodzianka dla fanów
Polskich fanów legendarnej amerykańskiej Heavy Metalowej grupy Manowar bez wątpienia zainteresuje fakt, że 14 marca zespół wystąpi na koncercie niedaleko naszej południowej granicy - w czeskim Zlinie. Zespół wyrusza na trasę promującą najnowszy album "Gods Of War", w towarzystwie grup Rhapsody Of Fire i Holyhell (zespół w którego skład wchodzą m.in. znany z Manowar perkusista Rhino, i wirtuoz gitary Joe Stump). Dla fanów podróżujących z innych krajów (a więc tych z Polski!) zespół przygotował niespodziankę: osoby które pojawią się przy stoisku z produktami zespołu pokazując swój paszport, otrzymają koszulkę Manowar.
Na koncert zapraszają: Pragokoncert oraz Alphard's Dragonight Agency.
Więcej informacji na stronach
http://mastersofrock.cz/www/index.php?view=1228 i
www.dragonight.com. W Polsce bilety do nabycia poprzez
www.ticketportal.pl.
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Szkoda,że taka słaba jakość.
- Liczba postów:
- 382
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Wczoraj wpadła mi w ręce "Gods Of War" i jestem trochę rozczarowany. Zdecydowanie za mało piosenek, przesłodzili z ilością tych wszystkich przerywników. Jednak nowe utwory są fajne, zwłaszcza "Sleipnir", ale płyta pozostawia niedosyt. Za mało treści, za dużo przerywników.