• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

==Manowar==

^
zes przemowil bejbe ;]
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Kill & Might!
Juz sobie wyprałem mózg-Die for Metal to Potęga! Kazdy kto tego nie czai zginie w męczarniach! Mad

Masturbate & Die!!!!
Mad Mad Mad
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Juz sobie wyprałem mózg
Konstruktywna samokrytyka.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Juz sobie wyprałem mózg
Konstruktywna samokrytyka.

Nie czaisz,

,,wyprałem sobie mózg" = ,,odczytałem prastare inskrypcje magiczne z Ekur, świątyni Enlila"
Odpowiedz

A to przepraszam.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

http://www.youtube.com/watch?v=YPkCLNeS7yk

Interesting...
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Otter napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=YPkCLNeS7yk

Interesting...
nice tits!
Odpowiedz

Otter napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=YPkCLNeS7yk

Z milion takich filmików jest.
Odpowiedz

Bitch tits.
Odpowiedz

MANOWAR!

pozerskie ścierwa mogą spierdalać, ale i tak nie uchroni ich to od śmierci i wyruchania w dupę przez Odyna i jego wilki!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):MANOWAR!

pozerskie ścierwa mogą spierdalać, ale i tak nie uchroni ich to od śmierci i wyruchania w dupę przez Odyna i jego wilki!

Pół godziny temu napisalbym słowo w słowo to samo lecz im dluzej slucham GoW z ,,wypożyczalni" tym bardziej wzrasta we mnie przekonanie ,ze to jednak najsłabszy opus ManOwaR Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad A czekałem prawie 6 lat Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

Zapuszczaj Lokiego i salutuj!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

juz mi sie znudzil Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

Odwołuje wszystko co mowilem-dokonała się Metamorfoza Mocy.Jestem zachwycony GOW.Jest to pewien paradoks lecz nei mam co do tego wątpliwosci - GOW to NAJBARDZIEJ bezkompormisowa płyta ManOwaR.Wymoczki ,ktore ich nie znosza,po jej usłyszeniu ich znienawidzą.I o to chodzi,false ludzie mają wypierdalac juz po pierwszej minucie intra.WON!

Jest Moc,jest Might! KILL
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Odwołuje wszystko co mowilem-dokonała się Metamorfoza Mocy.Jestem zachwycony GOW.Jest to pewien paradoks lecz nei mam co do tego wątpliwosci - GOW to NAJBARDZIEJ bezkompormisowa płyta ManOwaR.Wymoczki ,ktore ich nie znosza,po jej usłyszeniu ich znienawidzą.I o to chodzi,false ludzie mają wypierdalac juz po pierwszej minucie intra.WON!

Jest Moc,jest Might! KILL
Kurwa no, nie inaczej! po fragmentach myslalem, ze bedzie porażka, jeszcze w nocy sluchajac minutowych kawalkow na "Virtual relase party" bylem przekonany, ze niestety album nie zachwyci, a teraz sluchajac calosci (tez jeszcze niestety tylko "wypozyczonej") czuje jak te "zapychacze" dopelniaja prawdziwe metalowe killery typu Loki God of Fire albo KoK, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony Smile
Odpowiedz