• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kto zna polskie zespoły black/death wzreszczące po polsku??`

hegemon88 napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):
=Sat= napisał(a):Pagan Forest na demie "Pośród Złowieszczej Ciszy".

Coż za ,,złowieszczy" tytuł...

Odpierdol sie od Pagan Forest!

Spierdalaj! Nie znam ani jednego kawałka tego zespołu,nie mam się do nich za co przypierdalać pozerze,po prostu rozśmieszył mnie ten ,,pseudopoetycki" tytuł.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
=Sat= napisał(a):Pagan Forest na demie "Pośród Złowieszczej Ciszy".

Coż za ,,złowieszczy" tytuł...

Odpierdol sie od Pagan Forest!
Ja się nie przypierdalam .Śmieszą mnie tylko takie nazwy i tytuły.
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Z pewnośćią członkowie Pagan Forest muszą być bardzo ,,evil"...

na szczście muzyka broni sie sama...
I never loose my might!
Odpowiedz

G napisał(a):Ja się nie przypierdalam .Śmieszą mnie tylko takie nazwy i tytuły.

To chyba oczywiste ze tytuly i nazwy musza byc odpowiednio ekstremalne zeby zniszczyc pozerow.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):

To chyba oczywiste ze tytuly i nazwy musza byc odpowiednio ekstremalne zeby zniszczyc pozerow.

Ale tytuł "Pośród Złowieszczej Ciszy" zamiast niszczyć ,wzbudza śmiech.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):

Ale tytuł "Pośród Złowieszczej Ciszy" zamiast niszczyć ,wzbudza śmiech.

niszczy smiechem moze- bedzie kompromis Laughing
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Zawsze zastanawiało mnie dlaczego tak wielu ludzi publicznie polewa z nazw zespołów itp. Myślałem, że nie są to aż tak istotne sprawy żeby w ogóle o tym gadać a tym bardziej uzewnętrzniać się na ten temat w taki sposób. Powiedzcie coś o tym bo to mnie ciekawi.

Spora ilość ludzi zwykła mawiać "mam to w dupie", jednak wygląda na to że mimo tych deklaracji tak przyziemne sprawy powodują u niektórych aż takie emocje.

Mnie też sporo śmieszy, wiele nazw, ludzi, zespołów uważam za żałosnych. Mimo to pozostawiam to dla siebie i nie zagłębiam się w temat bo nigdy nie pojmę tego, czego nie rozumiem w taki sposób w jaki myślał o tym autor. Poza tym chyba głupio byłoby mi gdybym śmiał się z jakiegoś zespołu po czym okazałoby się, że muzyka jaką tworzy spodobałaby mi się. Bierzcie pod uwagę to, że nie każdy tytuł w zamierzeniu ma niszczyć. Osobiście olewam niszczące tytuły, ksywy. Po prostu pewne słowa czasem mimo swojego zabarwienia dobrze oddają treść jaką się chce przekazać. Ot co, cała sprawa.

Rzućcie nazwy swoich kapel - pośmiejemy się razem. Chyba że mam do czynienia z teoretykami prześmiewcami.
I never loose my might!
Odpowiedz

=Sat= napisał(a):Zawsze zastanawiało mnie dlaczego tak wielu ludzi publicznie polewa z nazw zespołów itp. Myślałem, że nie są to aż tak istotne sprawy żeby w ogóle o tym gadać a tym bardziej uzewnętrzniać się na ten temat w taki sposób. Powiedzcie coś o tym bo to mnie ciekawi.

Spora ilość ludzi zwykła mawiać "mam to w dupie", jednak wygląda na to że mimo tych deklaracji tak przyziemne sprawy powodują u niektórych aż takie emocje.

Mnie też sporo śmieszy, wiele nazw, ludzi, zespołów uważam za żałosnych. Mimo to pozostawiam to dla siebie i nie zagłębiam się w temat bo nigdy nie pojmę tego, czego nie rozumiem w taki sposób w jaki myślał o tym autor. Poza tym chyba głupio byłoby mi gdybym śmiał się z jakiegoś zespołu po czym okazałoby się, że muzyka jaką tworzy spodobałaby mi się. Bierzcie pod uwagę to, że nie każdy tytuł w zamierzeniu ma niszczyć. Osobiście olewam niszczące tytuły, ksywy. Po prostu pewne słowa czasem mimo swojego zabarwienia dobrze oddają treść jaką się chce przekazać. Ot co, cała sprawa.

Rzućcie nazwy swoich kapel - pośmiejemy się razem. Chyba że mam do czynienia z teoretykami prześmiewcami.

zdrowe podejscie,przyznaje mi go zabraklo przy ocenie tytulu albumu. fakt, tworczosci zespolu nie znam, ocenilem po samym tytule, ktory po prostu mnie rozbawil, nic wiecej, z tworczosci kapeli nie kpie
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Mało jest kapel w Polsce blackowych ktore spiewaja po polsku poniewaz jakby to powidziec nasz jezyk sie nie nadaje do tego typu muzyki poprostu po angielsku lepiej to brzmi z 2 stony niektóre kapele jak np Behemoth spiewaja po angielsku bo chca zdobyc zachodni rynek. Do BM nadaje sie norweski wtedy jest Trv jak ... heheh Big Grin
Odpowiedz

Gaahl napisał(a):Do BM nadaje sie norweski wtedy jest Trv jak ... heheh Big Grin

Dlaczego, no kurwa dlaczego tu nie ma takich emotów jak :Suicide: albo :ściana:???
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

No wlasnie nie wiem, ale ta sciana to bym mu chetnie w leb nastukal.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

[Obrazek: beat_brick.png]

Może być??
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Gaahl napisał(a):jakby to powidziec nasz jezyk sie nie nadaje

jak słyszę takie zjebane teksty to aż mnie w krzyży trzaska.... człowieku weź idź skocz z mostu.
I never loose my might!
Odpowiedz

To załóz swoja kapele i spiewaj po polsku zobaczymy kto cie bedzie słuchał chyba ze skoczysz z mostu to staniesz sie legenda hehe Laughing
Odpowiedz

Ja bym ciebie zrzucil z mostu i moze nie stalbym sie legenda, ale wielu by mi za to podziekowalo Evil or Very Mad
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz