Ankieta: ***Iron Maiden*** czy ***Judas Priest*** - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
^Judas Priest^
36.36%
16
36.36%
^Iron Maiden^
63.64%
28
63.64%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Judas Priest vs. Iron Maiden

aXe Rose napisał(a):Man'O'War królami metalu??? Laughing Laughing Buahahahahaha...

Zespół tak samo dobry, jak i większość poweru...

nie wiesz co mowisz, bredzisz czlowieku

a Metal to wieś, z tym, że Paganini, to taka sama wieś, chujowy przykład podałeś knypie
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):a Metal to wieś, z tym, że Paganini, to taka sama wieś, chujowy przykład podałeś knypie

To wstaw sobie tam Szostakowicza, Jarka Smietane, tudziez Krzysztofa Krawczyka.. To akurat byl przklad.. Nie ma wiekszego znaczenia kogo bym tam napisal.. Ogolny sens zdania chyba zalapales..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Man'O'War królami metalu??? Laughing Laughing Buahahahahaha...

Zespół tak samo dobry, jak i większość poweru...
Przecież ty nawet nie wiesz co to jest power :? . A jeśli Manowar zaliczasz do poweru to jesteś gejem... Evil or Very Mad

ZOMO
Odpowiedz

Napisze już xxxxx raz: ManOwaR to HEAVY :!: :!: :!:
czy to tak ciężko zrozumieć Question
Odpowiedz

Przypominam ze topic jest o IM i JP..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Maiden, Maiden, Maiden... jak to juz ktos napisal: Dickinson na batoniku... ale co niektorzy ludzie NIE POTRAFIA ZROZUMIEC/ POMYSLEC, kiedy ktos przedstawia im SENSOWNE ARGUMENTY, w ktorych wykazuje, ze muzyka JP jest godna uwagi, ba jest lepsza niz muzyka IM. fakt faktem (tego nie da sie zanegowac), ze jesli chodzi o umiejetnosci, to Priest miazdzy dziewice wrecz bezlitosnie... co do muzyki... no coz... ja wlasnie WIOSKA nazywam granie bez przerwy tego samego, pitolenie smiesznych wstaweczek, ktore tworza, tzw.(hehe)maidenowski styl. ludzie, (tu zwrot do fanow IM) nie widzicie, ze ten zespol gra to samo, w kolko od 25 lat?? ja pierdole, tak mozna bylo nagrac pierwsze dwa albumy (calkiem niezle zreszta), ale nie ujebac tak chyba 13 albumow (jesli wszystkie pamietam w t7ym momencie)... no ale coz...
aha... co do fanow- w Europie tak, maiden jest bardziej szanowany... ale na innych kontynetach juz nie Laughing np.: w stanach... a maiden juz kompletnie nie ma czego szukac w japonii bo tam rzadzi Helloween i Gamma RAy...
shit... ja na serio nie wiem, jak mozna tutaj poruwnywac Tiptona i spolki to maiden... tragedia... to tak apropos...
Odpowiedz

przesluchalem ostatnio dokladnie i kilka razy Angel Of Retribution i wole Dance of Death 8)
up the irons!!!
Odpowiedz

BO masz uszy w dupie i..., a zreszta szkoda słów na ciebie ty masz po prostu zjebany gust albo sciagasz sobie z kaazy mp3 i sie kurwa wypowiadzasz.
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):BO masz uszy w dupie i..., a zreszta szkoda słów na ciebie ty masz po prostu zjebany gust albo sciagasz sobie z kaazy mp3 i sie kurwa wypowiadzasz.

ludzie z problemem określenia własnej seksualności, tak właśnie czasem mają...
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):BO masz uszy w dupie i..., a zreszta szkoda słów na ciebie ty masz po prostu zjebany gust albo sciagasz sobie z kaazy mp3 i sie kurwa wypowiadzasz.

czyzby jakis kompleks?
wiesz ze czasem niektorym moze podobac sie co innego i moga miec inne zdanie niz ty?
up the irons!!!
Odpowiedz

qsiarz napisał(a):

czyzby jakis kompleks?
wiesz ze czasem niektorym moze podobac sie co innego i moga miec inne zdanie niz ty?

Uzasadnij dlaczego Dod jest lepsze od Aor.
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):

ludzie z problemem określenia własnej seksualności, tak właśnie czasem mają...

Do mnie mówisz?
Odpowiedz

oczywiscie Maiden
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):Uzasadnij dlaczego Dod jest lepsze od Aor.

bardziej mi sie podoba i tyle
up the irons!!!
Odpowiedz

niech beda Ironi Big Grin ,choc Judas wcale nie gorszy Tongue

ZOMO
Odpowiedz