• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jednoosobowy Black Metal - Co sądzicie?

Annunakki napisał(a):
=Sat= napisał(a):Ale za to jest tak jak tego chce.

a skąd wiadomo, że tak jest, skoro ludzie raczej nie wiedzą do końca, czego chcą? hehe, nie mam na myśli tu prawdziwych geniuszy, tylko normalne przypadki. Oczywiście, materiał jest bardziej trve&raw, nie wątpię.
a znowu jak coś spierdoli to może mieć pretęsje tylko do siebie, ale jednak ma racje ktoś kto wcześniej napisał że nagrywając np taki album osoba tworząca całą tą muzykę jednocześnie zajmująca się nagrywaniem i mixami nie będzie miała obiektywnego podejścia co do końcowego efektu.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Dla mnie nie ma różnicy czy w jedna osoba czy więcej!!
Ważne by był czad!!
Odpowiedz

Abadon napisał(a):Dla mnie nie ma różnicy czy w jedna osoba czy więcej!!
Ważne by był czad!!
dokładnie :]
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Ja z kolei takie jednoosobowe "hordy" bardzo lubię i poważam. Być może to wynika z faktu, że wam do dobrej zabawy ( jak oceniam po niektórych wypowiedziach ) potrzeba gitarowej wirtuozerii, a mi wystarczy brutalny i prosty klimat stworzony droma riffami na krzyż i brakiem obróbki dźwiękowej w studiu. Dlatego w moim prywatnym rankingu kapele takie jak sztandarowy już Burzum, Xasthur, Siliencer, Mutiilation czy Nargaroth stoją o wiele wyżej niż wirtuozi gitary pokroju Yngwe Mlaskacza, w którego utworach jeśli trwają one 5 minut, to solówka jest tam 4 minutowa. Xasthur to jedna zmoich ulubionych kapel i mogę was zapewnić, że niewiele innych potrafi wytworzyć tak specyficzny klimat. Poza tym jednej osobie łatwiej jest się wyrazić, niźli paru.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

z tych jdnoosobowych "kapel" to słyszałem Burzum, Xasthur i Morgul. O ile pierwsze dwie mogłyby dla mnie nie istniec Laughing to Morgul...mnaim mniam Big Grin
Odpowiedz

pepin napisał(a):z tych jdnoosobowych "kapel" to słyszałem Burzum, Xasthur i Morgul. O ile pierwsze dwie mogłyby dla mnie nie istniec Laughing to Morgul...mnaim mniam Big Grin

zaraz ty mozesz dla nas przestac istniec, knypie
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

popatrz jak sie ciebie przestraszyłem Laughing
Odpowiedz

Kelthuz od kiedy zaczales Burzuma i Xasthura sluchac?
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

LCF napisał(a):Kelthuz od kiedy zaczales Burzuma i Xasthura sluchac?

ja zaczynałem od blacku drugiej fali przecież, Burzum na pierwszym miejscu. Xasthura nie znam, nie interesują mnie obecnie nowe zespoły tego nurtu, chyba że są NS i z Polski i zabijają pozerów Big Grin
Odpowiedz

Aha, bo myslalem ze ty tylko power/heavy sluchasz.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

LCF napisał(a):Aha, bo myslalem ze ty tylko power/heavy sluchasz.

akurat z tym gatunkiem musze byc na biezaco, zeby wiedziec jak NIE GRAĆ Tongue
Odpowiedz

Jesli ktos potrafi podołac takiemu zadaniu i potrafi sie posłuzyc instumentami to dla mnie nie ma znaczenia czy to 9 osob czy 1 8)
Odpowiedz