• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hybris - NS Black Metal z Krosna

Heil! Zapraszamy na strone krosnienksiej kapeli NS Black Metalowej Hybris: http://hybris88.w.interia.pl
Odpowiedz

z cala odpowiedzialnoscia jestes pewien ze mozemy tam zajrzec i ze nic nas nie rozwali o sciany.. ze smiechu oczywiscie?
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

wykazujesz sie beznadziejna ignorancja i uprzedzeniem. jesli nie lubisz Black Metalu poczytaj teksty, liczy sie przeslanie ideologiczne. 88
Odpowiedz

a tam zadna ignorancja Wink chodzi o to ze wiekszosc z kapel 'reklamowanych' na tym forum, bylo gowna warte, wiec mam pewne sluszne uprzedzenia do tego co zaraz moge zobaczyc/ uslyszec
i nie pyskuj tu bo znam troche nsbm i wiem w czym rzecz...
Odpowiedz

"Worthless pieces of meat wasting our land"
"kill them all"

zgoda. proponuje zaczac od ciebie a potem pomyslimy co dalej...
taki zly aryjski wojownik a "spiewa" pedalskim szeptem?

megalol wg. mnie
Odpowiedz

jesli chodzi o wokal, to tylko forma a ta bywa niedoskonala - liczy sie tresc. twoja zalosna prowokacje apropo tekstu litosciwie przemilcze. czy nie ma tu zadnych prawdziwych fanow NSBM?
Odpowiedz

nie o tej porze, nasi mroczni bracia dawno juz spia, bo na 8 do szkoly ida..
edit, sorx jutro niedziela, wiec do kościoła
Odpowiedz

hybris napisał(a):Heil! Zapraszamy na strone krosnienksiej kapeli NS Black Metalowej Hybris: http://hybris88.w.interia.pl

Slava biały bracie!

Zajebista strona, przydalo by sie nieco wiecej napisac o stronie ideolo kapeli. Sciagnalem Slaughter Of The Weak - takie 7/10. Brzmienie powinno byc bardziej podziemne i wokal powinien byc bardziej ekstremalny.

88!
Odpowiedz

hybris napisał(a):jesli chodzi o wokal, to tylko forma a ta bywa niedoskonala - liczy sie tresc. twoja zalosna prowokacje apropo tekstu litosciwie przemilcze. czy nie ma tu zadnych prawdziwych fanow NSBM?

forma jest tak samo niedoskonala jak i tresc.
to nie zadna prowokacja. prezentujesz na forum swoja "tworczosc" to ja komentuje. jak dla mnie zalosne pieprzenie przegranych zyciowo frustratow. nie widze tu zadnej sily, co najwyzej slabosc i ucieczke w jakies watpliwe i naciagane systemy wartosci.
kompensuj sobie swoje niepowodzenia dalej, byles nie zasmiecal mojej przestrzeni...
skad sie kur.wa tacy ludzie biora?
Odpowiedz

na tak schematyczne i oklepane prowokacje nie mam juz nawet sily odpowiadac. czyzbys byl jednym z tych ziarenek piasku w trybach spolecznej maszyny, czy boisz sie tekstu dlatego ze traktuje o tobie i tobie podobnych? tacy jak ty sprawiaja ze swiat dazy do samounicestwienia ale aryjskosc rosnie w sile kazdego dnia i byc moze jeszcze nie jest za pozno. polecam lekture ksiazek np. Stachniuka albo chociaz przeczytanie FAQ na www.nsbm.com nim zaczniesz obrazac ideologie o ktorych nie masz pojecia.
Odpowiedz

jeszcze raz powtarzam ze nie zamierzam nikogo prowokowac. wyrazam tylko swoja opinie.
wiem co jest tam napisane (nie raz bylo to dyskutowane na tym forum) ale mam prawo tego nie akceptowac i miec o tym takie a nie inne zdanie. niby dlaczego mam uznac te teorie za sluszne?
nie boje sie tekstow, tylko nimi gardze.
uwazam ze obarczanie wina za swoje niepowodzenia "judeochrzescijanstwa" jest oznaka slabosci. zamiast narzekac trzeba dzialac, tak zeby osobiscie sie rozwijac i dawac swoj wklad do rozwoju ogolnego. nie zamierzam nikogo przekonywac do swoich racji. po prostu "forma" NS wyjatkowo mnie odrzuca. jak dla mnie zbyt wyegzaltowana i zwodnicza.
zgadzam sie ze ewolucja wykaze ewentualna slusznosc, tylko ze moim zdaniem to kto inny bedzie "malpa"...
tyle z mojej strony. niepotrzebnie sie unioslem.
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):zamiast narzekac trzeba dzialac, tak zeby osobiscie sie rozwijac i dawac swoj wklad do rozwoju ogolnego.

"rozwoj ogolny"?? to jakas lewacka nowomowa?

Liczy sie tylko dążenie do Nadczłowieka, niezależnie od formy, jaką przyjmie. Oczywiście nie ma to nic wspólnego z dennym graniem z lasu. Taka "tfurczość" to czysta wspakultura.

a temat to oczywiście prowokacja, nie można być tak głupim by używać sformułowania "ideologii nacjonalno-socjalistycznej" Laughing , i jeszcze to postanowienie nienagrywania płyt i niegrania koncertów... no czysty kvlt po prostu!

o kurrrrwa
i jeszcze link do LNSGP... podpisanej jako partia "libertyńska"... niezla faze ktos mial jak to pisal...
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Ale ,,okaz" się trafił,ja pierdolę Rolleyes ,,Nacjonalizm-socjalistyczny" i partia libertyńska rządzą Big Grin
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Nie chce mi się tego ściągać, takie 2/10 "Hymny" o żesz kurwa Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

pojecie najonalnego socjalizmu owszem istnieje i funkcjonuje, przeczytajcie pare zinow ns a bedziecie wiedziec o co chodzi, jest bardzo pokrewne do klasycznego narodowego socjalizmu. Przemyslimy powrot do klasycznego nazewnictwa gdyz jak sie okazuje pelno jest jeszcze jezykowych purystow ktorzy niewiele wiedzac wprowadzaja niepotrzebne zamieszanie. co sie zas tyczy partii "libertynskiej" jak slusznie ktos zauwazyl jest to oczywisty blad, wina nalezy obarczyc webmastera ktory chcial blysnac wiedza a nie bardzo mu wyszlo, dzieki za zwrocenie uwagi, komplikacja wynikla niezaleznie od zespolu. heil!
Odpowiedz