• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Glany

mi pofarbowały po koncercie :? skarpetki były w takim stanie że prawie same chodziły...
Niektórzy rodzą sie dla słodkiej rozkoszy. Inni dla nieskończonej nocy.
Odpowiedz

Glany rox Laughing Nie dosc ze wygodne to i jako bron moga posluzyc . Oczywiscie chodze w nich w zimę i jesnien , lato i wiosna trampezie na nogach Rolleyes
:laughing:
Odpowiedz

Kupilem sobie pare miesiecy temu w rockmetalshopie Undercovery 14-stki z klamrami. Wygladaja fajnie, ale nie jestem zadowolony. Przy chodzeniu strasznie skrzypia i piszcza. Nie wiem, czy to skora, podeszwa czy miejsce polaczenia skory z podeszwa, ale czuje sie jakbym nosil buty po dziadku. Obciach straszny. Mial ktos podobny problem z undercoverami albo innymi glanami? Jesli to skora to czym ja potraktowac, zeby przestala skrzypiec? Bo pasta do butow nic nie daje.
Glupcow znajdziesz wszedzie. Subkultura moze byc jedynie sposobem, w jaki ich glupota bedzie sie objawiac.
Odpowiedz

Ja to bym sobie jakiekolwiek glany kupiła, ale moi kochani rodzice mi nie pozwalają.A gadka jest zwykle taka:"Nie kupisz sobie glanów, bo ci się noga w nich zapali".Gdybym może powiedziała, że to będą buty na zimę to może by się udało, ale niestety mam już takie.
Crying or Very Sad
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Ajana napisał(a):Ja to bym sobie jakiekolwiek glany kupiła, ale moi kochani rodzice mi nie pozwalają.A gadka jest zwykle taka:"Nie kupisz sobie glanów, bo ci się noga w nich zapali".Gdybym może powiedziała, że to będą buty na zimę to może by się udało, ale niestety mam już takie.
Crying or Very Sad

o tak, przeciez glany to szatanski wynalazek wiec ryzyko samozaplonu jest spore Big Grin
Odpowiedz

Ja chodze cały rok w glanach, często musiałem szybko zawiązywać na 3 dziurki i dopiero za blokiem zawiązać reszte żeby awantura nie wybuchła. Wcale nie jest w tych butach tak gorąco, troszeczke noga się poci ale trzeba se kupić wkładki anty potoweSmile Moje kochane Steel-e zawiązywane na 10 oczek Smile, posiadam już 2 miesiąćTongue Wcześniej były czerwone lub czarne wysokie trampki a jescze wcześniej podruby adidasówTongue
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

Ja cały żywot chodziłem w wysokich Undergroundach lub Martensach. Dopiero niedawno spróbiwałem wysokich górrskich Adidasów - Boże co za ulga dla mych płetw Laughing
Odpowiedz

Glany o każdej poże dnia i nocy!! No może na egzamin do kostiumu sobie daruję>>>>
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

Zamierzam kupic glany na zime (oczywiscie tak mowie mamieTongue 'alez to wspaniale buty na zime' - zadzialalo Tongue), jaka firma najlepsza, gdzie w wawie kupic?Mozna w kdt, czy samo badziewie tam?
A jak nie tam to gdzie w takim razie?
Doradzcie Smile
Odpowiedz

Kup sobie HD albo Steel-eSmile W większości obówniczych powiny byćSmile
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

[quote="Blood"]
Najlepiek kup o rozmiar większe, żeby nie było Ci ciasno w skarpecie.
Odpowiedz

i jakies wysokie skarpety bo bez tego ani rusz. ała :?
Odpowiedz

Jakie skarpety? Kabaretki, bez tego ani rusz, po co w ogole wychodzic w glanach? ;}
Odpowiedz

Cytat:mi pofarbowały po koncercie :?
Mi też, od tej pory kupuję tylko ciemne skarpety
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Jakie skarpety? Kabaretki, bez tego ani rusz, po co w ogole wychodzic w glanach? ;}

no ja raz zalozylem glany majac niskie zwykle skarpety i czulem sie jakby mnie zywcem ze skory obdzierali :? najlepsze na lato sa skarpety dla sportowcow i do trekkingu

a to moje buciory, byle jakie wazne ze sa Surprised

http://img354.imageshack.us/my.php?image...defuny.jpg
Odpowiedz