- Liczba postów:
- 43
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
mi pofarbowały po koncercie :? skarpetki były w takim stanie że prawie same chodziły...
Niektórzy rodzą sie dla słodkiej rozkoszy. Inni dla nieskończonej nocy.
- Liczba postów:
- 61
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Kupilem sobie pare miesiecy temu w rockmetalshopie Undercovery 14-stki z klamrami. Wygladaja fajnie, ale nie jestem zadowolony. Przy chodzeniu strasznie skrzypia i piszcza. Nie wiem, czy to skora, podeszwa czy miejsce polaczenia skory z podeszwa, ale czuje sie jakbym nosil buty po dziadku. Obciach straszny. Mial ktos podobny problem z undercoverami albo innymi glanami? Jesli to skora to czym ja potraktowac, zeby przestala skrzypiec? Bo pasta do butow nic nie daje.
Glupcow znajdziesz wszedzie. Subkultura moze byc jedynie sposobem, w jaki ich glupota bedzie sie objawiac.
- Liczba postów:
- 573
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Ja to bym sobie jakiekolwiek glany kupiła, ale moi kochani rodzice mi nie pozwalają.A gadka jest zwykle taka:"Nie kupisz sobie glanów, bo ci się noga w nich zapali".Gdybym może powiedziała, że to będą buty na zimę to może by się udało, ale niestety mam już takie.
See You At The Bitter End...
- Liczba postów:
- 60
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Ja chodze cały rok w glanach, często musiałem szybko zawiązywać na 3 dziurki i dopiero za blokiem zawiązać reszte żeby awantura nie wybuchła. Wcale nie jest w tych butach tak gorąco, troszeczke noga się poci ale trzeba se kupić wkładki anty potowe

Moje kochane Steel-e zawiązywane na 10 oczek

, posiadam już 2 miesiąć

Wcześniej były czerwone lub czarne wysokie trampki a jescze wcześniej podruby adidasów
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
- Liczba postów:
- 206
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Glany o każdej poże dnia i nocy!! No może na egzamin do kostiumu sobie daruję>>>>
- Liczba postów:
- 60
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Kup sobie HD albo Steel-e

W większości obówniczych powiny być
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
- Liczba postów:
- 206
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
[quote="Blood"]
Najlepiek kup o rozmiar większe, żeby nie było Ci ciasno w skarpecie.
- Liczba postów:
- 100
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
i jakies wysokie skarpety bo bez tego ani rusz. ała :?
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Jakie skarpety? Kabaretki, bez tego ani rusz, po co w ogole wychodzic w glanach? ;}