Glany -
Windir - 09-03-2004
Zakladam taki nietypowy temat

hock: czy lubicie chodzic w glanach? Ja chodze w nich od pol roku i powiem wam ze wygodnie sie wnich czuje nawet w lato chodzilem tylko ludzie jakos tak sie na mnie dziwnie patrzyli a kumple pytali czy nie jest mi goraco, ale powiem szczerze ze jest to najwygodniejsze obuwie w jakim chodzilem pozatytm doskonala bron(po kopnieciu gocia w piszczel juz nie wstal

) na nieoczekiwane akcje z dreskami ktorych u mnie w miescie jest na peczki ogolnie Glanom mowie TAK! czy wy tez je lubicie?
pozdro
-
moocker - 09-03-2004
Glany lubię, ale nie latem

(kieeeepsko znoszę wysokie temperatury

)
Teraz mam w planach podorabianie sobie klamer do swoich starych glanów

A jak będę miał przypływ głupiego nastroju to jeszcze sobie wkręcę ćwieki w czubki albo chociaż stalowe blaszki na zewnątrz
-
tix - 09-03-2004
lubimy, proste, tylko ze w chodze w nich tlyko jak mam dlugie spodnie, rzadko w krotkich

glany sou spox tylko troske ciezkie ale to tylko tak z poczatu sie wydaje, qmpel chodzi 360 dni w roku w glanach..
-
Windir - 09-03-2004
tix napisał(a):lubimy, proste, tylko ze w chodze w nich tlyko jak mam dlugie spodnie, rzadko w krotkich
glany sou spox tylko troske ciezkie ale to tylko tak z poczatu sie wydaje, qmpel chodzi 360 dni w roku w glanach..
No ja jak mam krotkie spodnie nie chodze w glanach a jak zalozylem je pierwszy raz tez myslalem ze umre

ale teraz moge w nich biegac
-
Dżemik - 09-03-2004
Ja w glanach (10tki rox!) chodze jedynie w zimie (chociaz palce odmrozilem sobie juz kilka razy

)i na jesieni.. Na lato i wiosne najlepsze sa apostolki! =D
-
kwiatuszek - 09-03-2004
Chodze w glanach 4rok...bardzoo lubie te buty!
W lato chodze w trampkach, bo w glanach to za cieplo by mi było...
-
tix - 09-03-2004
ale trampki ci niezle jadą po takim chodzeniu caly dzien a z glanów nic nie czuc :> no ale minus to to ze stopa sie poci
-
kwiatuszek - 09-03-2004
hahaha, a no masz racje....
-
Rhonwen - 09-03-2004
od 6 klasy prawie zawsze w glanach, przywiązanie
-
kwiatuszek - 09-03-2004
Rhonwen napisał(a):od 6 klasy prawie zawsze w glanach, przywiązanie 
to ile ty masz lat...(jesli mozna wiedziec)?
-
Rhonwen - 09-03-2004
18
-
Prisca - 09-03-2004
Glany ^^ Lubię, a co by nie.
W lecie jednak to jest dla mnie morderstwo, więc chodzę w jezuskach, albo trumpeczkach
Poniżej moje obecne ;] Trochę się rozwalają, guma mi odchodzi, dolna warstwa, będę musiała kopsnąć się do szewca, bo sie juz raz prawie wypieprzyłam.
-
Hagall - 09-04-2004
Glany tak,ale nie latem.Przyznam się,że nosiłem już glany różnych marek i przeróżnej jakości wykonania.Zwykle były to 10,jednak gdy moje stare buciory "oddały ducha" pokusiłem się kupić Revengery 14-tki w Rock Metal Shopie - nie żałuję ! Są świetne,wygodne i dobrze się prezentują na stopach.Polecam !
-
Miriam - 09-04-2004
Glany noszę w jesieni i w zimie; czasami zakładam na koncerty :] W lecie bym nie wytrzymała w takich butach, zwłaszcza w 40 stopniowy upał...
-
aXe Rose - 09-04-2004
heheh glany zamieniam zazwyczaj tylko na sandały, kiedy upał jest naprawdę niemiłosierny :]
Tylko niestety oddały ducha ostatnio, więc zbieram teraz na nowe