• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gdzie kucharek sześć...

...tam cycków dwanaście,jak mawiaj niktóre "samce" Laughing
Skoro jest temat o gumach (tych do żucia)i zupkach chińskich,to może czas na coś bardziej ambitnego?A mianowicie na samodzielne gotowanie Wink Przygotowujecie sobie jakieś bardziej skomplikowane posiłki?Czy czekacie na łaskę innych,w niesprzyjających okresach starając się uniknąć śmierci głodowej przy pomocy chipsów i innych fast foodów?A może ktoś zamiast pompować rower Szatanowi mu gotuje? Wink
Jeśli o mnie chodzi,to lubię się bawić kuchnią chińską i szybkimi ciastami,wychodzą zjadliwe,ale w kuchni zostaje niezły burdel Big Grin
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

No ja jako kobieta Wink potrafię coś tam już ugotować. Smażę bardzo dobrą jajecznicę. Hehe. No i robię pyszne spaghetti. Sos oczywiście ze świerzych pomidorów. Żeby ktoś nie pomyślał, że z proszku Big Grin No i jeszcze parę innych rzeczy. Ale kto by to spamiętał? Tongue
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

ja sobie dosc czesto sama gotuje jestem zmuszona bo hmm jem raczej malo mieska wsumie w ogole a moja rodzinka miesozerna no i sama musze sobie robic obiadki
cale zycie na debecie
Odpowiedz

moje osiagniecia kulinarne sa raczej marne - ostatnio robilam ciasto z proszku ..a i tak wyszedl zakalec... Sad
wogole nie mam talentu i jak mi ktos czegos nie ugotuje to chodze glodna... :?

a niedlugo bede mieszkac sama i nie wiem co ja biedna poczne.. Crying or Very Sad
Odpowiedz

a ja umiem robić naleśniki Laughing
Odpowiedz

umiem naleśniki, jajecznice itp. jakies innetakietam też potrafie.
Het: czy ktoś wczoraj czytał to o czym pisaliśmy?

...uwielbiam szpinak...
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Noo powiedzmy że ja jajecznice też ;P tylko jak na mój gust to mi się za bardzo ścina Big Grin Co wy z tym szpinakiem? Laughing
Odpowiedz

Mój talent kulinarny kończy się na gotowaniu wody na herbatę ew jajek. Trza będzie za kucharza wyjść Wink
Odpowiedz

Wiekszosc bab chyba cos umie gotowac? Wink Ja lubie, ale bardziej wole ciasta robic Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Ktora umie ta umie...ja nie umiem, mama mnie uczyć nie chce z powodów czysto feministycznych Big Grin
Odpowiedz

Buahaha, mnie tez nie uczyla Wink
sama sie nauczylam Big Grin
Jeszcze sie nauczysz, jak Ci Twoj narzeczony jakies obrzydliwe paskudztwo da do zjedzenia Wink wszystko w swoim czasie Tongue
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Flame napisał(a):Co wy z tym szpinakiem? Laughing
nic. a co nie lubisz szpinaku? no wiesz... ja od wczoraj przymusowo uwielbiam szpinak.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

a ja umiem ugotowac wode w elektrycznym czajniku! i co, pala wam opadla? Laughing
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Nigdy nie jadlem, odpychał mnie sam wygląd :>
Odpowiedz

Kod:
umiem naleśniki, jajecznice itp. jakies innetakietam też potrafie.
Het: czy ktoś wczoraj czytał to o czym pisaliśmy?
chyba Laughing tez umiem gotowac, ale wole upiec ciasto niz zrobic obiad. wogole ja to moge na slodyczach zyc Big Grin
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz