07-12-2005, 01:35 PM
na mnie nie licz, niechce mi sie tyle pisać a i szukac nie zabardzo.
Mind.In.A.Box :* :* :*
aXe Rose napisał(a):Ja tam wolę humor chamskiJa też
The_hanged_man napisał(a):Przychodzi Black metalowiec do knajpy typu McDonald's i ryczy do ekspedientki:glupie i troche wieśniackie
- Dawaj szybko Dimmu burgera z podwójnym Mayhemem ale szybko bo mam w brzuchu Burzum i musze leciec na Darkthorna.
Rumian napisał(a):fajneThe_hanged_man napisał(a):Przychodzi Black metalowiec do knajpy typu McDonald's i ryczy do ekspedientki:glupie i troche wieśniackie
- Dawaj szybko Dimmu burgera z podwójnym Mayhemem ale szybko bo mam w brzuchu Burzum i musze leciec na Darkthorna.
Scully napisał(a):Rumian napisał(a):fajneThe_hanged_man napisał(a):Przychodzi Black metalowiec do knajpy typu McDonald's i ryczy do ekspedientki:glupie i troche wieśniackie
Lech napisał(a):To moze nie kawal ale pobrechtac z poludniowych sasiadow mozna trochechciałem tylko rzec, że kiedy terminator wchodził do kin w Polsce, też był wyświetlany pod tytułem "Elektroniczny Morderca" ( :!: ).:
Terminator - "Elektronicky mordulec"
Cytat:o ja nie znam akurat zadnych ale chcialabym reszte uslyszec
Lech napisał(a):...
The_hanged_man napisał(a):Rumian wszyscy wiemy KTO i co jest na tym forum ze wsi...ta? a co
Cytat:Reszta dowcipów jest z tych które lepiej opowiedzieć niż napisać.
Ale jak mnie kiedyś zaprosisz do siebie...