- Liczba postów:
- 30
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
I nie ruszają mnie tematu "noszą maski więc są nieautentyczni" Makijaż czy maska na jedno wychodzi
Najnowszy Album Slipknota przez recenzentów został uznany za arcydzieło ale panowie tru metale wyrobili sobie opinie i już jej nie zmienią
Zapomniałem, że od kilku lat
Wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
W stu tysiącach jednakowych miast
Giną jak psy
- Liczba postów:
- 4
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Jacy true metale ?? uwazacie sie za bogów metali ?? ja osobiscie uwielbiam Slipknota i całkowicie stwierdzam ze to nie nu-metal tylko po prostu metal,albo metal alternatywny.
W każdym najmroczniejszym zakamarku duszy drzemie cień zła
- Liczba postów:
- 30
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Ja ubustwiam Slipknota (SlipKnoT is a religion) i dlatego się pytam tych co "o metalu wiedzą wszystko"
Dlaczego czepiaja sie Slipknot
Giną jak psy
- Liczba postów:
- 16
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Slipknota wielbiłem lecz było to przed wyadaniem Vol.3 Po premierze tej płyty zaczęłem odsuwać sie coraz bardziej od nich. Wpływ na to miało zarówno sama płytka na której się zawiodłem jak i nagła fala popularności knotów. Gdy ktoś mi powiedział o tym, że w Shit Bravo jest artykuł o Slipknocie zdziwiłem się bardzo ale to było nic w porównaniu do Popcorna który dał plakta ich i to bez Craiga :? Mieszane mam teraz uczucia co do knotów...
- Liczba postów:
- 30
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
wiesz chyba to dlatego że Crage zawsze zamyka oczy podczas sesji zdjęciowej i im nie pasował z zamknietymi oczami to go wogóle nie dali
Giną jak psy
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Niestety jednak skacza po scenie i ogolnie zachowuja sie jak malpy aby zwrocic na siebie uwage.. No i po cholere jest ich az 9? czy 10? Nie wiem.. Spokojnie mogliby zagrac w 4-5.. No ale teraz to sie juz czepiam.. Slipa nie lubie.. Maja jednak 2 fajne piosnki.. Wait & Bleed oraz People=Shit.. Do zniesienia jest tez Heretic's Anthem i Disasterpiece.. Jak latwo sie domyslic za najlepsza ich plytke uwazam Iowa..
Nie wiem tylko dlaczego fani Slipa (vide darkmarta) zapieraja sie ze to nie nu metal.. :? Taka jest prawda i nie ma sie co jej wypierac.. Jesli sluchalbym nu metalu to napewno sie tego bym nie wstydzil.. A takie wnioski mozna wywnioskowac sluchajac wypowiedzi coponiektorych...
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Nie jestem metalem, tym bardziej true, ale Slipknota nie lubię... Kiedyś widziałam na Vivie niemieckiej ich koncert i muszę przyznać rację Dżemikowi, że na scenie zachowują się jak małpy... IMHO sama muzyka nie jest lepsza... Tyle.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 30
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Muzyka byłaby podobna ale nie identyczna!!!!!
A Sampler bez niego ta muza nie była by taka sama
trzeba się wczuc
a perkusja brzmiała by tak samo gdy joey miał 2 pary rąk
Giną jak psy