Dlaczego takem zwani tru metale nie lubią slipknota??? -
LItlle Maggot - 09-01-2004
I nie ruszają mnie tematu "noszą maski więc są nieautentyczni" Makijaż czy maska na jedno wychodzi
![Sad Sad](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/sad.png)
Najnowszy Album Slipknota przez recenzentów został uznany za arcydzieło ale panowie tru metale wyrobili sobie opinie i już jej nie zmienią
-
gannon - 09-01-2004
ja nie jestem zadnym metalem, a slipknota poprostu nie lubie bo mi ich granie nie odpowiada
![Smile Smile](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/smile.png)
proste
-
darkmartka - 09-01-2004
Jacy true metale ?? uwazacie sie za bogów metali ?? ja osobiscie uwielbiam Slipknota i całkowicie stwierdzam ze to nie nu-metal tylko po prostu metal,albo metal alternatywny.
Nie zrozumiałes mnie :( -
Ja ubustwiam Slipknota (SlipKnoT is a religion) i dlatego się pytam tych co "o metalu wiedzą wszystko"
Dlaczego czepiaja sie Slipknot
-
Filth - 09-01-2004
Slipknota wielbiłem lecz było to przed wyadaniem Vol.3 Po premierze tej płyty zaczęłem odsuwać sie coraz bardziej od nich. Wpływ na to miało zarówno sama płytka na której się zawiodłem jak i nagła fala popularności knotów. Gdy ktoś mi powiedział o tym, że w Shit Bravo jest artykuł o Slipknocie zdziwiłem się bardzo ale to było nic w porównaniu do Popcorna który dał plakta ich i to bez Craiga :? Mieszane mam teraz uczucia co do knotów...
Właśnie czemu nie dali Craga -
wiesz chyba to dlatego że Crage zawsze zamyka oczy podczas sesji zdjęciowej i im nie pasował z zamknietymi oczami to go wogóle nie dali
-
Filth - 09-01-2004
Albo wystające pręty z jego maski zajmowały za dużo miejsca
- Arion - 09-01-2004
"Drogie Bravo..." :?
-
davet - 09-02-2004
"...mój pierwszy raz był cudowny"
![Laughing Laughing](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/lol.png)
hehe
Co do SlipKnota to dla mnie muzyka nie jest jakaś wyjątkowa ale ciekawe mają podejście do całego tego biznesu("zakładamy maski bo ludzie mają słuchać naszej muzyki, a nie gapić się kto gra w tym zespole")
-
Dżemik - 09-02-2004
Niestety jednak skacza po scenie i ogolnie zachowuja sie jak malpy aby zwrocic na siebie uwage.. No i po cholere jest ich az 9? czy 10? Nie wiem.. Spokojnie mogliby zagrac w 4-5.. No ale teraz to sie juz czepiam.. Slipa nie lubie.. Maja jednak 2 fajne piosnki.. Wait & Bleed oraz People=Shit.. Do zniesienia jest tez Heretic's Anthem i Disasterpiece.. Jak latwo sie domyslic za najlepsza ich plytke uwazam Iowa..
Nie wiem tylko dlaczego fani Slipa (vide darkmarta) zapieraja sie ze to nie nu metal.. :? Taka jest prawda i nie ma sie co jej wypierac.. Jesli sluchalbym nu metalu to napewno sie tego bym nie wstydzil.. A takie wnioski mozna wywnioskowac sluchajac wypowiedzi coponiektorych...
-
Miriam - 09-02-2004
Nie jestem metalem, tym bardziej true, ale Slipknota nie lubię... Kiedyś widziałam na Vivie niemieckiej ich koncert i muszę przyznać rację Dżemikowi, że na scenie zachowują się jak małpy... IMHO sama muzyka nie jest lepsza... Tyle.
-
Filth - 09-02-2004
Dżemik napisał(a):Niestety jednak skacza po scenie i ogolnie zachowuja sie jak malpy aby zwrocic na siebie uwage..
Zwrócic uwagę kogo? Ludzi którzy przyszli ich oglądać?heh Niech sobie skaczą i robią co chcą.
Dżemik napisał(a):No i po cholere jest ich az 9? czy 10? Nie wiem.. Spokojnie mogliby zagrac w 4-5.. No ale teraz to sie juz czepiam.. Slipa nie lubie..
Jest ich 9. Każdy z nich spełnia swoja funkcje w zespole a nie sie opierdala bez potrzeby i jest tylko, żeby ryjem poświecić.
Dżemik napisał(a):Maja jednak 2 fajne piosnki.. Wait & Bleed oraz People=Shit.. Do zniesienia jest tez Heretic's Anthem i Disasterpiece.. Jak latwo sie domyslic za najlepsza ich plytke uwazam Iowa..
Fakt IOWA to ich najlepszy album i juz raczej nie wydadzą płyty która będzie tak samo dobra jak ta.
-
Dżemik - 09-02-2004
Filth napisał(a):Zwrócic uwagę kogo? Ludzi którzy przyszli ich oglądać?heh
Zwrocic uwage mediow oraz zrobic szum wsrod zbuntowanej mlodziezy.. 'Patrz jaki kul zespol.. jacy agresywni.. w muzycznej ekstazie tarzaja sie po scenie'..
Cytat:Jest ich 9. Każdy z nich spełnia swoja funkcje w zespole a nie sie opierdala bez potrzeby i jest tylko, żeby ryjem poświecić.
.
No nie wiem.. Jest taki zespol Beatiful Girl & Romantic Boys (czy siakos tak).. 1 chorzystka..1 klawiszowiec + wokalista.. 1 gitarzysta.. 1 dj.. oraz 1 koles ktory zamiata scene podczas gdy koledzy z zespolu graja.. IMHO takie wlasnie funkcje spelnia polowa Slipknota.. Wystarczylby wokal+perka+gitara+bas+dj.. Muzyka bylaby niemal identyczna..
-
Filth - 09-02-2004
Dżemik napisał(a):Zwrocic uwage mediow oraz zrobic szum wsrod zbuntowanej mlodziezy.. 'Patrz jaki kul zespol.. jacy agresywni.. w muzycznej ekstazie tarzaja sie po scenie'..
Jeśli tylko przez to ludzie zaczynają ich słuchac to mam na nich kompletnie wyjebane. A co do "szumu wśród mediów" to wątpie aby tak było.
Dżemik napisał(a):No nie wiem.. Jest taki zespol Beatiful Girl & Romantic Boys (czy siakos tak).. 1 chorzystka..1 klawiszowiec + wokalista.. 1 gitarzysta.. 1 dj.. oraz 1 koles ktory zamiata scene podczas gdy koledzy z zespolu graja.. IMHO takie wlasnie funkcje spelnia polowa Slipknota.. Wystarczylby wokal+perka+gitara+bas+dj.. Muzyka bylaby niemal identyczna..
Może by była a może nie, jest ich 9 i każdy robi to co robi, dobrze im to wychodzi a raczej wychodziło
Muzyka byłaby podobna ale nie identyczna!!!!! -
LItlle Maggot - 09-02-2004
Muzyka byłaby podobna ale nie identyczna!!!!!
A Sampler bez niego ta muza nie była by taka sama
![Smile Smile](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/smile.png)
trzeba się wczuc
![Big Grin Big Grin](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/biggrin.png)
a perkusja brzmiała by tak samo gdy joey miał 2 pary rąk