• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dlaczego takem zwani tru metale nie lubią slipknota???

DeMoN więcej tolerancji... nie wszyscy muzycy muszą się malować, łazić w skórach, nosić pentagramy na szyji.

I nie uogólniaj bo nawet wśród hip-hopowców trafiają się normalni fajni ludzie, sam paru takich znam... a ty najchętniej wywołałbyś III wojne światową z powodu że słuchają innej muzyki.
* METAL MAKE US STRONG *

No Pan Grucha ma całkowitą rację. Wydaje mi się, żę nie po to mamy różne rodzaje muzy, żeby się nawzajem krytykować. Każdy lubi co innego. A mi szczerze mówiąc zwisa co słuchają inni. Potrafię się praktycznie z każdym dogadać. (No prawie)

Demon nie rozumiem ciebie, słuchasz "zniewieściałej" odmiany metalu, a czepiasz się ssijknota, którego styl ociera sie niemal o death i grind (sporadycznie, ale zawsze). Elementów hh tam nie uświadczysz...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!

Krolik napisał(a):ssijknota
Laughing Laughing Królik ma racje. W Slipach nie ma elementów z hh, to ze uzywają mikserów wcale nie znaczy ze dodają elementy hh!

kurde! jak w slipknot można słyszeć hh? o boże...

Jaki tam pan Grucha!
Po prostu Grucha Surprised

Tylko żeby ktoś nie pomyślał że lubie Slipknota... nie lubie ale mi nie przeszkadza że taki zespół istnieje i nie krytykuje.
* METAL MAKE US STRONG *

Tapeworm napisał(a):
Dżemik napisał(a):Brak porzadnego perkusisty w zespole nadrabiaja 3 kiepskimi..

Uważasz, że Joey jest kiepski?? To zagraj tak kiepsko jak on jak żeś jaki mądry... Laughing

Inteligentny post..

Gabi.. Nie czepialem sie Slipa ze maja za duzo grajkow.. Czepialem sie ze przy takiej wielkiej bandzie polowa z nich jest praktycznie bezrobotna..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

wiem, wiem. jak oglądałam koncert(niestety w telewizji) to też zauważyłam, że niektórzy niekiedy po prostu nic nie robią. zwłaszcza ci pałkerzy, albo sid. tylko włazi na bębny tego klauna i trzepią razem głowami. aż mi się chce śmiać.ale joey'owi nie mogę nic zarzucić!

1. nie chcę wywoływać III wojny z powodu jakiegoś zespołu i muzyki jaką tworzy
2. słucham nie tylko "znienawiściałej odmiany metalu" ale także heavy, power, doom, (zależy jak rozumiesz pojęcie "znienawiściały metal" bo death zbyt nie lubię a black cały czas nie słucham)
3. tego hh nie wiązałem ze slipknotem ale z resztą podobnych grup
4. Grucha wiem że nie wszyscy muzycy muszą się malować itd.
(poza tym sam chciałeś coś skórzanego więc się nie czepiaj) Big Grin
5. nie słyszę w slipknocie hh bo nie słucham ich ale wyglądem mi trochę przypominają skejtów (chodzi o spodnie) ok rozumiem każdy nosi co lubi... więc więcej nie będę się czepiał
6. wyraziłem tylko swoje zdanie

ja tam nic do Ciebie nie mam. do szerokich spodni też nieSmile. kurcze nie gadajmy już o slipknot bo przez to tylko wszyscy sie spierają. a z heavy metalem tez cos mam do czynienia, bo mój tata tego słucha. black sabbath, iron maiden saxon itp. fajna muza.

"Zniewiesciały" metal to właśnie heavy i power (zwłaszcza power)
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!

LItlle Maggot napisał(a):ale panowie tru metale wyrobili sobie opinie i już jej nie zmienią Tongue

z całym szacunkiem (nie zeby do kapeliWink), ale możesz mi podać definicję tru metala?

hehe.. i znów wracamy do definicji Big Grin. Zawsze mnie śmieszyły określenia typu "true metal" itp... jak to się u nas mówi.. trublekmetal
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]

o co właściwie chodzi z tym true metalem???

Jebać definicje... Mad :!:
Ten cały tema to mam w dupie.
Więcej tu nie napisze bo to bez sensu, nikt nikogo nie przekona.
* METAL MAKE US STRONG *
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości