- Liczba postów:
- 376
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
DeMoN więcej tolerancji... nie wszyscy muzycy muszą się malować, łazić w skórach, nosić pentagramy na szyji.
I nie uogólniaj bo nawet wśród hip-hopowców trafiają się normalni fajni ludzie, sam paru takich znam... a ty najchętniej wywołałbyś III wojne światową z powodu że słuchają innej muzyki.
* METAL MAKE US STRONG *
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
No Pan Grucha ma całkowitą rację. Wydaje mi się, żę nie po to mamy różne rodzaje muzy, żeby się nawzajem krytykować. Każdy lubi co innego. A mi szczerze mówiąc zwisa co słuchają inni. Potrafię się praktycznie z każdym dogadać. (No prawie)
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Demon nie rozumiem ciebie, słuchasz "zniewieściałej" odmiany metalu, a czepiasz się ssijknota, którego styl ociera sie niemal o death i grind (sporadycznie, ale zawsze). Elementów hh tam nie uświadczysz...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
kurde! jak w slipknot można słyszeć hh? o boże...
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
wiem, wiem. jak oglądałam koncert(niestety w telewizji) to też zauważyłam, że niektórzy niekiedy po prostu nic nie robią. zwłaszcza ci pałkerzy, albo sid. tylko włazi na bębny tego klauna i trzepią razem głowami. aż mi się chce śmiać.ale joey'owi nie mogę nic zarzucić!
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
"Zniewiesciały" metal to właśnie heavy i power (zwłaszcza power)
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
o co właściwie chodzi z tym true metalem???