- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Dziekuje za dedykacje. OD dziecka o czyms takim marzylem.
A swoja droga najbardziej jebniety jestes ty, ale tobie to nie przeszkadza, widze, ze wrecz na odwrot.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 8
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
koleś widze ze mamy podobne poglądy anarchia musi zostać obalona ,,Niszczą nasz piąkny kraj rozbijają go''
"Dwa tysiące utuczonych lat niczym maniacy
Pokalały nasz wspólny grób
Cóż teraz wskrzeszony Sąd Ostateczny niesie wstecz
Od kołyski do niewoli ?"
- Liczba postów:
- 1,458
- Liczba wątków:
- 33
- Reputacja:
-
0
kto nie jest anarchistą, ten jest etatystą (czyli lewakiem, zaorać)
- Liczba postów:
- 218
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
- Liczba postów:
- 119
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
BM to przede wszystkim sposób życia i pogląd świadczący o nienawiści do religii (każdej !) czy też ludzi. Konieczne jest aby teksty opierały się o tę tematyke. Czasem ociera sie to o Satanizm, co jest dopuszczalne aczkolwiek nie o to chodzi. Kapel nie będę wymieniać bo zrobiłem to w małej mierze w temacie naj. plyty BM/DM.
edit: nie wiem po co to pisze. to forum to w większości stado baranów.
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
- Liczba postów:
- 119
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
wymień chociaż jeden argument dlaczego należe do tego stada.
Jeśli go nie masz to spierdalaj !
- Liczba postów:
- 417
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
z balcku to definicją tego gatunku jest dla mnie dosłownie IMMORTAL, wczesna GEHENNA do MALICE, SATYRICON do NEMESIS DIVINA, MAYHEM.. ale najbrdziej lubie lute z IMMORTAL. panowie do końca świetnie malowali ryje i byli jak dla mnie njabardziej black, klimatycznie, stylistycznie i poglądowo. a jeszcze MARDUK.
im większa surowość tym lepiej tak jak DARKTHRONE - więc black powinien być jeszcze przede wszystkim surowy, ABIGOR czy BEHERIT, trudny do strawienia jak SHETERIAl, trochę leśniczówki jak wczesny BURZUM tez nie zaszkodzi, dodajmy jeszcze trochę epickich kliamtów BATHORY czy nawet ENSLAVED, a DARK FUNERAL stylistycznie nie zaszkodzi.. zapomniałbym o ABSU.
and now is forever...
- Liczba postów:
- 119
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Necro Desecrator napisał(a):Genocide napisał(a):wymień chociaż jeden argument dlaczego należe do tego stada.
Każdy twój post jest na to żywym dowodem!
też mi argument. napisz coś konkretnego. tak to dzieci w piaskownicy na siebie najeżdżają...
- Liczba postów:
- 119
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
1. Nie jestem chłopczykiem. Studiuje jak i zarówno pracuje.
2. Nie jestem BM'cem ani satanistą (hehe, swoją drogą biblia szatana to jakiś dowcip, jak i inne książki nt. okultyzmu), tym bardziej metalem. JEBAĆ METALI !
3. Jeśli chodzi o te dowcipy, z reguły to ja je opowiadam kumplom jak i niektórzy uważają mnie za dusze towarzystwa.
4. Nie wcielam ideologi w życie bo to jest niemożliwe. No, może w małej mierze ale nie bede o tym rozmawiać.
5. Nick - pewnie nawet nie wiesz co on oznacza.
6. Wojownik ciemności, bosche, nie znasz mnie a takie pierdoły wypisujesz. A przy okazji, tacy też mnie śmieszą jak i geje w skórach śpiewających o sile i walce czy rozmawiających z kamieniami, modlących sie do słońca czy drzew.
Oj, obraziłeś sie bo w temacie o Manowar wypowiedziałem się tak jak nie należy? Toż to bogowie muzyki. Patrząc na tego geja co masz na awatarze tak sądze...
- Liczba postów:
- 119
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
bosch to taka firma, o ile mi wiadomo. Swoje już napisałem. Mówienie że coś jest 'obciachowe' niszczy mnie. Słuszne zarzuty ? odpowiedziałem na nie łamiąc ich słuszność. Czego jeszcze chcecie? żebym był tolerancyjny dla idiotów ?