• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Definicja Black Metalu

Dziekuje za dedykacje. OD dziecka o czyms takim marzylem.

A swoja droga najbardziej jebniety jestes ty, ale tobie to nie przeszkadza, widze, ze wrecz na odwrot.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

koleś widze ze mamy podobne poglądy anarchia musi zostać obalona ,,Niszczą nasz piąkny kraj rozbijają go''
"Dwa tysiące utuczonych lat niczym maniacy
Pokalały nasz wspólny grób
Cóż teraz wskrzeszony Sąd Ostateczny niesie wstecz
Od kołyski do niewoli ?"
Odpowiedz

kto nie jest anarchistą, ten jest etatystą (czyli lewakiem, zaorać)
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

kudłaty napisał(a):Nie no żeś teraz szyszak dojebałTongue bez komentarza witam wszystkich jestem nowy i początkujący można powiedzieć kindermetal którego pewni jezdzić będziecieSmile wsumie słucham metalu od jakiegoś 1.5 roku a blacku od roku i według mnie tej muzyki nei da się opisać słowami a jej prekursorem jest venom a dokładniej jego druga płyta a kapelami które najlepiej prezentuja ten gatunek według mnie są behemoth bathory meyhem burzum darkthrone słucham głównie dwóch pierwszych
no to na bank w kurwe dużo wiesz o tym blacku, ja słucham 8 lat i znając kolesi którzy każdą kapelę znają, twierdzę że nie wiem o BM dużo, w porównaniu do nich. I masz racje jesteś kinderem i będziesz napie rdalany Big Grin masz to na własne życzenie Laughing
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

BM to przede wszystkim sposób życia i pogląd świadczący o nienawiści do religii (każdej !) czy też ludzi. Konieczne jest aby teksty opierały się o tę tematyke. Czasem ociera sie to o Satanizm, co jest dopuszczalne aczkolwiek nie o to chodzi. Kapel nie będę wymieniać bo zrobiłem to w małej mierze w temacie naj. plyty BM/DM.

edit: nie wiem po co to pisze. to forum to w większości stado baranów.
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
Odpowiedz

Genocide napisał(a):edit: nie wiem po co to pisze. to forum to w większości stado baranów.

Zgadza się,ale ty do tego stada się również zaliczasz.
Odpowiedz

wymień chociaż jeden argument dlaczego należe do tego stada.

Jeśli go nie masz to spierdalaj !
Odpowiedz

Genocide napisał(a):wymień chociaż jeden argument dlaczego należe do tego stada.

Każdy twój post jest na to żywym dowodem!
Odpowiedz

z balcku to definicją tego gatunku jest dla mnie dosłownie IMMORTAL, wczesna GEHENNA do MALICE, SATYRICON do NEMESIS DIVINA, MAYHEM.. ale najbrdziej lubie lute z IMMORTAL. panowie do końca świetnie malowali ryje i byli jak dla mnie njabardziej black, klimatycznie, stylistycznie i poglądowo. a jeszcze MARDUK.
im większa surowość tym lepiej tak jak DARKTHRONE - więc black powinien być jeszcze przede wszystkim surowy, ABIGOR czy BEHERIT, trudny do strawienia jak SHETERIAl, trochę leśniczówki jak wczesny BURZUM tez nie zaszkodzi, dodajmy jeszcze trochę epickich kliamtów BATHORY czy nawet ENSLAVED, a DARK FUNERAL stylistycznie nie zaszkodzi.. zapomniałbym o ABSU.
and now is forever...
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):
Genocide napisał(a):wymień chociaż jeden argument dlaczego należe do tego stada.

też mi argument. napisz coś konkretnego. tak to dzieci w piaskownicy na siebie najeżdżają...
Odpowiedz

Genocide napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):

też mi argument. napisz coś konkretnego. tak to dzieci w piaskownicy na siebie najeżdżają...

Z twych postów wyziera obraz potężnie zakompleksionego chłopczyka ,który, bedąc odrzuconym przez otoczenie ,znajduje lekarstwo w ideologii black metalu.Uważasz siebie za satanistę(pewnie ściągnąłeś kilka stron biblii Szatana z netu) i ,zapewne propagujesz kult siły itp.,co więcej, ,,oczywiście" darzysz nienawiścią całą rasę ludzką oraz bogów przez nią wielbionych. Twoj nick i podpis są megawiejskie i obciachowe! TOTAL ANTI-HUMAN ASSALUT?? Hmm,ciekawe,naprawdę ciekawe...Bardzo mnie interesuje jak wcielasz swoją ideologię w życie. Zapewne nie śmiejesz się gdy koledzy z klasy opowiadają dowcipy, i w miejscach publicznych starasz się robić bardzo grozne miny,a być może jesteś na tyle zaawansowanym wojownikiem ciemności ,że od czasu do czasu pokazesz ,,faka" w stronę pobliskiego kościoła! Ciekaw jestem jak twój antyhuman assalut sprawdziłby się na ,,żywca";naprawde gotow bylbym zaplacic duza sume pieniędzy by oddelegować kolegę na prawdziwy front wojenny.Ojj działoby się!
Odpowiedz

1. Nie jestem chłopczykiem. Studiuje jak i zarówno pracuje.
2. Nie jestem BM'cem ani satanistą (hehe, swoją drogą biblia szatana to jakiś dowcip, jak i inne książki nt. okultyzmu), tym bardziej metalem. JEBAĆ METALI !
3. Jeśli chodzi o te dowcipy, z reguły to ja je opowiadam kumplom jak i niektórzy uważają mnie za dusze towarzystwa.
4. Nie wcielam ideologi w życie bo to jest niemożliwe. No, może w małej mierze ale nie bede o tym rozmawiać.
5. Nick - pewnie nawet nie wiesz co on oznacza.
6. Wojownik ciemności, bosche, nie znasz mnie a takie pierdoły wypisujesz. A przy okazji, tacy też mnie śmieszą jak i geje w skórach śpiewających o sile i walce czy rozmawiających z kamieniami, modlących sie do słońca czy drzew.

Oj, obraziłeś sie bo w temacie o Manowar wypowiedziałem się tak jak nie należy? Toż to bogowie muzyki. Patrząc na tego geja co masz na awatarze tak sądze...
Odpowiedz

(nie do tematu, proszę nie mylić)

Necro, skoro już jesteś, to oznajmiam, że masz u mnie piwo Wink
Odpowiedz

Najpierw zaprzecza ewidentnie słusznym zarzutom, a potem pisze "bosche"... Wink
Wink
Odpowiedz

bosch to taka firma, o ile mi wiadomo. Swoje już napisałem. Mówienie że coś jest 'obciachowe' niszczy mnie. Słuszne zarzuty ? odpowiedziałem na nie łamiąc ich słuszność. Czego jeszcze chcecie? żebym był tolerancyjny dla idiotów ?
Odpowiedz