• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Definicja Black Metalu

a co koledzy sie zapytali co to black metal i szukasz definicji, bo nie umiesz odpowiedziec? jak czegos nie rozumiesz i nie rozpoznajesz, to lepiej sie tym nie baw. lepiej zajmij sie latwym do zdefiniowania i rozroznienia disko, a glupie pytania zostaw na nocne przemyslenia i rozmowy z samym soba.
Odpowiedz

kaśka napisał(a):a co koledzy sie zapytali co to black metal i szukasz definicji, bo nie umiesz odpowiedziec? jak czegos nie rozumiesz i nie rozpoznajesz, to lepiej sie tym nie baw. lepiej zajmij sie latwym do zdefiniowania i rozroznienia disko, a glupie pytania zostaw na nocne przemyslenia i rozmowy z samym soba.

yyyyyyyyyy do kogo był ten post? Laughing Laughing
Odpowiedz

nie do Ciebie Laughing Laughing
Odpowiedz

kasiu widzę że mądrością nie grzeszysz... po prostu chciałbym poznać zdanie innych to wszystko... no i oczywiście posłuchać zespółów, które wytypują! Smile

Napaść na mnie była według mnie całkowicie niezrozumiała. jakieś problemy masz?
Odpowiedz

Nivo....to nie była napaść Laughing widze ze masz nawet problem z rozpoznawaniem kobiecych intencjiSmile co do zespołów to polecam MasseMord...ale ten polski Big Grin
"And away they sailed..."
Odpowiedz

jeszcze ja....słuchaj Nivo...ale MasaMord nie znajdziesz na mpchujkach... Big Grin wiec masz lekki problem...
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):z black metalem mamy do czynienia, gdy gra Venom, Bathory, Celtic Frost, Hellhammer, w porywach Mercyful Fate.
to widać najlepiej na "DBTO"
Odpowiedz

nanus napisał(a):jeszcze ja....słuchaj Nivo...ale MasaMord nie znajdziesz na mpchujkach... Big Grin wiec masz lekki problem...

nie takie rzeczy na mp3 sa...
jak sie postarasz to znajdziesz

edit:
a co do wypowiedzi kaśki to dla mnie brzmiala zdecydowanie jak atak
Odpowiedz

seelenleib... raczej nie znajdzie tego Smile to nie byl atak, wg bardzo dobrze napisała...moze troszke za ostro, ale wiesz nalezalo sie
Odpowiedz

nanus napisał(a):jeszcze ja....słuchaj Nivo...ale MasaMord nie znajdziesz na mpchujkach... Big Grin wiec masz lekki problem...
kto ci tak powiedział? Laughing Tongue
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

po pierwsze nie "MasaMord" tylko MasseMord Laughing... po drugie chyba ze na stronie zespolu...ale to tylko chyba ze 2 utwory i to nie pelne...po trzecie to znajdz i daj linka... Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

LOL
jak nie.
(zakladajac ze ci o massemord chodzi)
no man can see me and live
Odpowiedz

no tak...a o ktorym mowisz...? Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

:? :? polskim?
no man can see me and live
Odpowiedz

Nivo napisał(a):kasiu widzę że mądrością nie grzeszysz... po prostu chciałbym poznać zdanie innych to wszystko... no i oczywiście posłuchać zespółów, które wytypują! Smile

Napaść na mnie była według mnie całkowicie niezrozumiała. jakieś problemy masz?

Kwestię mojej mądrości i grzeszenia nią pozostawie do dowolnej interpretacji. Jeśli o problemy chodzi, to pewnie mam ich całą masę, ale ty się do nich nie zaliczasz. Swojej wypowiedzi nie nazwałabym napaścią, a raczej zwykłą reakcją, na niecodzienne i dla mnie idiotyczne pytanie na raczej niskim poziomie. Słuchaj sobie raczej zespołów, które sam wytypujesz (tak przy okazji). Wybacz mi moje zaskoczenie tak niewinnym w gruncie rzeczy pytaniem i nie stresuj się zbytnio Laughing
Odpowiedz