- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Granatowe dready Dani miał już w 2003 roku, widziałam w galerii z jakiegoś festiwalu na stronie CoF-a.. Nie pamiętam już na jakiej
. Białe pasemka natomiast widziałam na rosyjskiej stronie, i z tego co pamiętam, było to po tym festiwalu.. Widocznie musiał uznać, że w granatowych dreadach mu najładniej
. Jednak ja najbardziej lubię, gdy ma włosy bez żadnych ozdobników
. Może chciał być bardziej gotycki?
A co do płyty - z bólem przyznaję, że jeszcze nie wpadła w moje łapska
Myślę jednak, że to kwestia czasu
Życie to nie próba generalna, tylko samo przedstawienie...
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Przesluchalem u kumpla niemal cala plyte.. (mp3.. zdradzilem swoje idealy.. =P) Jednak Kredki nie odeszli od swojej pierwotnej formy tak bardzo jak myslalem.. 2 czy 3 intra.. piekne Nymphetamine i bardzo dobre Coffin Fodder, Nemesis czy Gilded Cunt.. Ogolnie- kolejny 'must have'.. =) Czekam az pojawi sie plytka w moim miescie..
- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
nowa piosenka credków jest świetna klimatyczna i wogule (głupia odpowiedż
- Liczba postów:
- 114
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Nie jest źle... ale nie przepadam za klimatami z tej płyty.
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
A mnie sie nie podoba. Za duzo Teatrzyku w Kredkach, mialam watpliwosci kto u kogo wystapil goscinnie.
hock: Calej plyty nie slyszalam, ale jesli jest utrzymana w takim klimacie i z takim "podzialem rol", to dziekuje i zostaje przy starych.
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 351
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
nie, nie jest utrzymana w takich klimatach - zapewniam cie
- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Moim zdaniem najnowsza płyta kredek jest bardzo dobra,ale to pierwsze wrażenie.Może trochę eksperymentalna,niemniej doświadczenie się udało.Tylko jakoś nie widzę,żeby Dani śpiewał wyraźniej
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Ped Of Filth jest nawet nawet... Posiadam całą dyskografie tej kapeliany i musze powiedziec ze cześc piosenek mi sie bardzo podoba cześć nie... np z najnowszej płyty podoba mi sie tylko Gabriell.Jeśli chodzi o cały album to najlepszym jest chyba Midian tam kazda piosenka jest bardzo dobra...no Cthulhu Dawn jest wyjebana w kosmos no i cover Ironsów Hallowed By Thy Name...!!
- Liczba postów:
- 204
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Moze te czerwone pasemka to byla moda a'la wisniewski.
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Atreju napisał(a):Hmmm... Kredki... taki fajny pop metal :shock:
Widze, że w każdym temacie nowe herezje. Zaszufladkować CoF z LP, czy innym pop metalem to naprawdę jest sztuka.
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."